Моята кошница

SpreeArt Маркери акрилни 24 цвята

Каталожен номер: 4534689
25.75 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Характеристики
    •   Акрилни маркери с 24 цвята са вълнуващ подарък за хора с интерес към творчеството и изкуството. Ето какво ги прави уникални:
    •   Разнообразие от цветове: Палитрата от 24 ярки и наситени цвята предоставя безброй възможности за изразяване на творчески идеи.
    •   Универсалност на приложение: Възможността да се използват върху много различни материали като хартия, текстил, керамика, метал, стъкло, дърво, пластмаса и камък прави тези маркери изключително удобни и гъвкави за художници и хоби ентусиасти.
    •   Лесни за използване: С удобен и прецизен връх тип четка, тези маркери са подходящи, както за детайлно рисуване, така и за покриване на по-големи повърхности.
    •   Водоустойчиви и дълготрайни: Когато се използват правилно, акрилните маркери предлагат устойчивост на вода и избледняване, осигурявайки траен резултат.
    •   Вдъхновяващ подарък за творци: Tези маркери представляват вдъхновяващо средство за творчество за хора, които обичат да рисуват, декорират или експериментират с различни материали.
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >