Моята кошница

Belkin Cable HDMI 2.1 Male - Male 2 m

Възползвай се максимално от възможностите на PlayStation 5 и Xbox Series X, както и на твоя 4K / 8K телевизор, с кабела Belkin 4K Ultra High Speed ​​HDMI 2.1!
Каталожен номер: 3631818
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Upgrade Your Home Entertainment: създаден за високи скорости на предаване на данни (до 48Gbps), многоканален звук и технология HDR, кабелът 4K Ultra High Speed HDMI 2.1 (2m) на Belkin преобразява забавлението ти!

Сертифициран да поддържа видео в резолюции 4K/8K (до 8K@60Hz или 4K@120Hz)*, HDR, VRR, eARC и всички възможности на HDMI 2.1, предлага по-гладко gaming изживяване и безпроблемен streaming.

Разполага с "плетено" външно покритие за по-голяма издръжливост и удължаване на живота му, като успоредно с това е съвместим с Dolby Vision и 4K HDR (Dolby Vision и HDR 10).

С Plug & Play свързване, той е съвместим с MacBooks, лаптопи, устройства AV, устройства за възпроизвеждане на DVD, системи за окабеляване и игрови конзоли с изход HDMI.

* Необходимо е съответното оборудване или/и акаунт за платформи с on-demand съдържание.
Belkin Ultra High Speed HDMI 2.1 2m
 
 
Подобрена честотна лента
С кабела Ultra High Speed HDMI 2.1 на Belkin получаваш "достъп" до изключително високи резолюции и честоти на опресняване на кадрите, въззползвайки се от 2,5x по-висока честотна лента в сравнение с тази на HDMI 2.0. Идеален за конзоли PlayStation 5, Xbox Series X и 4K/8K streaming.
 
 
Подобри значително звука си!
Подобри звука в дома си! Кабелът Ultra High Speed HDMI 2.1 на Belkin е снабден с технология eARC, която позволява преминаването на аудио сигнал с висока достоверност. С други думи, ще бъде една приятна изненада за ушите ти!
 
 
Подобрява картината!
Кабелът Ultra High Speed HDMI 2.1 на Belkin е съвместим със стандарта Dolby Vision, за да се наслаждаваш на отчетливи цветове и яснота на детайлите в 4K HDR.

Характеристики
    • Дължина 2 m
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >