Моята кошница

Devolo Home Control Wall Switch

Два прекъсвача за 4 различни функции!
Каталожен номер: 2577208
59.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

С Wall Switch на Devolo можеш да правиш безкрайни комбинации, синхронизирайки електрически уред, осветлението в дома ти или каквото още пожелаеш, само с един ключ и управлявайки го само с едно натискане. Какво означава това на практика? На всяка от двете позиции на самия ключ можеш да програмираш конкретна функция, напр. осветлението в кухнята, телевизора, отоплението в банята или home cinema. По този начин, имаш поле за четири различни функции само с два прекъсвача, като можеш всеки път да ги променяш, според нуждите на твоя smart home. Два прекъсвача, безкрайни сценарии!
 

* За функционирането и сработването на devolo Home Control Wall Switch с останалите Smart Home Devolo продукти е необходимо да имаш основния Devolo Starter kit.

devolo Home Control Wall Switch
Turbo-X
Приложение
myDevolo compatible

Изтегли си приложението myDevolo и поеми контрола не само на Wall Switch, но и на всички продукти от серията, които имаш вкъщи.

Turbo-X
Монтаж
Самозалепваща повърхност

Бърз и лесен монтаж, без инструменти, благодарение на самозалепващата повърхност.

 
Целият дом на твоя таблет, смартфон или PC!

Приложението myDevolo ти дава възможност да управляваш устройствата в дома си от сензорния дисплей на твоя смартфон или таблет, както и от монитора на компютъра ти. Всички известия се получават лесно с push notifications, като едновременно с това улеснява синхронизацията и комуникацията между устройствата Devolo.

 
Два прекъсвача за 4 устройства!

Двата прекъсвача на ключа ти дават възможност да свържеш 4 различни устройства и да имаш пълен контрол над функциите им. Например, свържи единия прекъсвач с термостат и контакт, и със събуждането си ще включиш отоплението и кафемашината, за да приготви сутрешното ти кафе! 

Turbo-X
 
Програмиране на 4 сценария

Можеш да програмираш прекъсвачите по такъв начин, че да имаш 4 различни функции, според нуждите на твоя дом. Можеш например, да зададеш на единия прекъсвач управлението на отоплението и осветлението, а на другия кафемашината и телевизора.

Turbo-X
 
Два прекъсвача

Всеки прекъсвач отговаря за 2 устройства. Това означава, че когато включиш осветлението с левия прекъсвач, с едно натискане на същия в същата позиция, осветлението се изключва.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >