Моята кошница

TP-Link WiFi Extender AC1200 RE365

High-Speed Dual Band Wi-Fi Extender за безжичен трансфер на данни в целия дом със скорости до 1200 Mbps!
Каталожен номер: 3088839
109.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

С иновативен дизайн и вградено гнездо шуко (Passthrough), TP-Link AC1200 RE365 Range Extender ще разшири лесно покритието и силата на безжичния сигнал на твоята безжична мрежа, така че да се заличат евентуалните "мъртви зони".

С максимална скорост на предаване на безжичния сигнал 300Mbps на 2,4GHz и 867Mbps на 5GHz, много малък размер и дизайн, подходящ за поставяне на стена, превръща в детска игра разширяването на безжичната ти мрежа. 

Ще имаш възможността да използваш също серия от услуги и функции, като например контрол на мрежата от дисплея на твоя смартфон, съчетавайки ефективността с иновацията.

Turbo-X
Turbo-X
Wi-Fi performance
AC 1200

Разширява Wi-Fi сигнала на рутера ти със скорости на безжичен трансфер на данни общо до 1200 Mbps (867+300Mbps) в зависимост от работната честота.

Turbo-X
Wi-Fi Band
Dual Band

TP-Link AC1200 RE365 е dual band и може да усилва Wi-Fi сигнала на рутера или на честота 5GHz (867 Mbps), или на честота 2.4GHz (300Mbps), предоставяйки едновременно с това различна скорост в различната ситуация.

 
 
Wi-Fi във всички помещения

Оборудван с две мощни външни антени, които увеличават безжичното покритие на Wi-Fi и надеждността, TP-Link AC1200 RE365 се грижи устройствата ти да бъдат винаги в обхвата на мрежата, дори и в най-отдалечените части на твоя дом или офис. Със светлинна индикация, предоставя информация за качеството / обхвата на сигнала, така че да откриеш веднага най-добрата позиция.

 

 
 
Нещо повече от Wi-Fi extender

Основната функция на TP-Link AC1200 RE365 е да разширява обхвата на безжичната ти мрежа, за да заличи мъртвите зони. Нещата не приключват с това. Разполага също с порт Gigabit Ethernet, за да свържеш модем и да си създадеш hot-spot или просто да свържеш Ethernet устройство като телевизор, конзола или компютър, за да се включи в мрежата безжично.

 

 
 
Всички контакти са налични!

Можеш да поставиш TP-Link AC1200 RE365 на желаното от теб място, тъй като интегрира контакт шуко (Passthrough) в предната си част, за да не се лишаваш от нищо, имайки възможността нормално да включиш към него желаното от теб устройство.

 
 
Лесно управление

TP-Link AC1200 RE365 работи съвместно с всички Wi-Fi рутери. Използвайки безплатното приложение Tether, можеш да го управляваш от всяко устройство Android или iOS. Богатото на характеристики приложение на TP-Link не се ограничава само до лесната инсталация на устройството, а предоставя също и достъп до една платформа за управление на мрежата, така че да имаш пълен контрол.

Turbo-X
И кабелно свързване

Портът Ethernet, който се намира отстрани на TP-Link AC1200 RE365 ти позволява да свържеш едно устройство и с кабел, със скорост Gigabit!

 

Turbo-X
WPS за сигурност

Чрез бутона WPS (Wi-Fi Protected Setup) ти позволява да създадеш една сигурна мрежа, но и да свързваш нови устройства с лекота.

Turbo-X
Не те лишава от контакт

Благодарение на вграденото знездо шуко, не се лишаваш от контакта, към който е включен, защото можеш да свържеш към него желаното от теб устройство.

Характеристики
    • Тип Extender
    • Честота на работа 2,4/5 GHz
    • Скорост на трансфер Dual Band (300Mbps+867Mbps)
    • Интерфейс на свързване 1xRJ45 - 10/100/1000 (LAN)
    • Wireless Standards IEEE 802.11 ac/n/g/b/a
    • Protection WPA-PSK / WPA2-PSK
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >