Моята кошница

SanDisk SSD Ultra 3D 250GB

Направи ъпгрейд на твоя компютър и се наслади на високи скорости на четене/запис и изключително ниска енергийна консумация!
Каталожен номер: 2721627
109.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Серията SSD дискове SanDisk Ultra 3D прави компютъра ти по-мощен. Със свързване SATA III осигурява високи скорости на четене и запис, за спираща дъха производителност. Разполага с 250 GB вместимост и ти предоставя всички предимства на SSD технологията като ниска енергийна консумация, липса на подвижни части и безшумна работа. Също така, технологиите 3D NAND и nCache 2.0 на SanDisk подобряват изживяването, предоставяйки светкавични скорости, без значение дали играеш игри, обработваш видео, или просто браузваш в интернет.  

 
 
По-бърз старт, по-добро цялостно представяне

SSD дискът SanDisk Ultra 3D с вместимост 250 GB изпълнява всяка твоя команда с впечатляващи скорости. Със свързване SATA ΙΙΙ, скорост на четене 550 MB/s, скорост на запис на данни 525 MB/s и скорост IOPS 95Κ/81Κ на четене и запис съответно, игри, програми и видео се стартират по-бързо.  

 
Високи нива на сигурност

SSD дискът SanDisk Ultra 3D няма подвижни части, предоставяйки висока устойчивост, защита от вибрации и при падане. Устойчив е на удари и ще предотврати загубата на данни в случай на падане на твоя лаптоп.

 
Усъвършенствана технология 3D NAND

Тази нова технология подобрява устойчивостта на диска за още по-голяма надеждност и по-ниска енергийна консумация, като успоредно с това увеличава живота на батерията на твоя преносим компютър.

 
Лесни настройки

SanDisk SSD Dashboard ти дава възможност да гледаш в реално време как работи твоят диск. Включва cloning software, който ще ти помогне да настройваш диска и ще ти предостави нотификации за ъпдейт на софтуера.

Характеристики
  • Тип 2.5 inches
  • Вместимост 250 GB
  • Максимална скорост на четене 550 MB/Sec
  • Максимална скорост на запис 525 MB/Sec
  • Интерфейс на свързване SATA III
  • Други характеристики IOPS Read: 95000. IOPS Write: 81000
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >