Моята кошница

NAUTICA Sea Scooter Navtech I

Подводен скутер за гмуркане, който може да развие максимална скорост 7 km/h и да достигне дълбочина до 40 метра!
Каталожен номер: 4195485
3899.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 120.22 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Nautica Navtech 1 Seascooter е проектиран за професионални водолази, както и за гмуркане за развлечение или за любителите на плуване с шнорхел (snorkelers).

Оборудван с най-новата технология при скутерите за гмуркане, Nautica Navtech 1 разполага с мотор 500 W, който му позволява да се движи във водата със скорост до 7 km/h.

Благодарение на мощния двигател, "запечатаната" литиево-йонна батерия и трите нива на контрол на скоростта, Navtech 1 Seascooter е предназначен за тези, които обичат морето и гмуркането и може да те отведе към морските дълбини със скорост до 7 km/h и на дълбочина до 40 метра за приблизително 90 минути. За по-продължителни гмуркания просто смени батерията с друга заредена (по избор, продава се отделно) и приключението може да продължи.
Nautica Navtech 1 Seascooter
 
 
90 минути автономия
Подводният скутер на Nautica разполага с литиево-йонна батерия, която ти позволява да се наслаждаваш на красотата на морето и дъното за около 90 минути.
 
 
Мощен и с прецизен контрол на скоростта
Наслаждавай се на морски приключения със скорост до 7 km/h и на дълбочина до 40 метра за 90 минути приблизително, контролирайки скоростта с изключителна прецизност.
 
 
Сменяема батерия
Не е необходимо да чакаш да се зареди батерията, за да продължиш с гмуркането. Благодарение на сменяемата батерия Navtech, няма да пропуснеш нито минута от действието.
 
 
Гмуркане на по-голяма дълбочина
Проектиран за опитни водолази, Navtech 1 ти позволява безопасно да изследваш морското дъно на дълбочина до 40 метра. Освен това разполага със стойка за екшън камера, така че можеш да уловиш най-добрите моменти под водата.
 
 
Безопасен и водоустойчив
Този seascooter е конструиран с три слоя гумени уплътнения, които създават по безупречен начин водонепроницаем, херметичен джоб във всяко отделение, а вътрешният сензор за откриване на вода незабавно прекъсва захранването в случай на теч.
 
 
Регулируема плаваемост
Регулирай прецизно плаваемостта с помощта на специални тежести. В долната част на скутера има четири отделения за поставянето на тежести.

Характеристики
    • Автономия на батерията 1 час и 30 минути
    • Максимална скорост 7 km/h
    • Дълбочина 40 m
    • Възраст 16+
    • Тегло 9.5 kg
    • Други характеристики Индикатор за батерията
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >