ОБАДИ СЕ БЕЗПЛАТНО НА 080018200
Моята кошница

Sentio Table Lamp with Speaker and Wireless Charging

Лампа, която свети в различни цветове, Bluetooth колонка с възможност True Wireless Stereo и безжично зарядно 10W!
Каталожен номер: 3806448
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Студени и топли цветове: червено, зелено, лилаво, синьо, розово, жълто и бяло. Тази лампа може да създаде всякакъв вид атмосфера! Разполага с Bluetooth високоговорител с възможност TWS. Купувайки 2 лампи, могат да се свържат помежду си, за да използваш функцията True Wireless Stereo (TWS). С мощност 5W, лампата ще освети стаята, като в същото време ще бъде и мощна колонка. По този начин ще създадеш невероятна аудио-визуална атмосфера в помещението си!

Опаковката включва дистанционно управление, с което можеш да избираш тоновете на светлината, произволен режим, да включваш и изключваш функцията Bluetooth, да управляваш възпроизвеждането на музика (Възпроизвеждане, Пауза, превъртане напред или назад и т.н.) и силата ѝ. Разполага също с безжично зареждане за смартфона ти (ако го поддържа), за да се превърне в още по-практична джаджа!
Lifestyle Lamp Speaker with Charging
 
 
Включва дистанционно управление
Включва дистанционно управление, с което можеш да избираш тоновете на светлината, произволен режим, да включваш и изключваш функцията Bluetooth, да управляваш възпроизвеждането на музика (Възпроизвеждане, Пауза, превъртане напред или назад и т.н.) и силата ѝ. Всичко без да се налага да доближаваш лампата.
 
 
Безжично зареждане
Ако смартфонът ти поддържа безжично зареждане (Qi), можеш да го заредиш, поставяйки го върху лампата. С мощност, която достига 10W телефонът ти се зарежда бързо, като можеш едновременно с това да слушаш любимата си музика, свързвайки го чрез Bluetooth.
 
 
Стерео наслада
Ако си купиш 2 лампи, можеш да ги свържеш помежду им с функцията True Wireless Stereo (TWS), така че да слушаш едновременно и от двете, наслаждавайки се на стерео звук.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >