Моята кошница

Logitech Gaming Mousepad G240 Refresh

Каталожен номер: 4075951
25.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Logitech G240 е mousepad за взискателните геймъри с текстилна повърхност, която осигурява идеално триене за gaming с нисък DPI. Като резултат от това, контролът на мишката е значително подобрен, като същевременно предлага повече прецизност. G240 поддържа напълно G сензорите на Logitech, подобрявайки тяхната производителност, а меката му повърхност допринася за стабилност по време на интензивен gaming, но без да жертва комфорта. В допълнение, конструкцията му от еластична тъкан tи позволява да го сгънеш, за да го носиш лесно.
 
Gaming Mousepad Logitech G240 Refresh
 
 
Повърхност с умерено триене
Играчите, които използват настройки с ниско DPI се възполват от умереното съпротивление при движението на мишката, когато започва или спира едно бързо или рязко движение. Термично обработена при 200 °C, текстилната повърхност осигурява подходящото триене за маневриране при нисък DPI.
 
 
Равномерна текстура
Удебелените модели и дизайни могат да причинят проблем с работата на сензора. Разполага с чиста, равномерна текстура на повърхността. Това е значително подобрение в стравнение с неравни или мръсни повърхности като бюра и маси.
 
 
Стабилна основа от каучук
Основата от каучук, която е здраво закрепена към плата, държи еластичната повърхност на място и предотвратява набръчкването на тъканта пред мишката, което може да предизвика проблем с плавното ѝ движение.

Характеристики
    • Тип Mousepad
    • Размери 34 x 28 cm
    • Модел G240 Refresh
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >