Моята кошница

MOZA CS V2 Wheel 33cm

Каталожен номер: 4275926
649.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.53 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

С размер, подобен на този на истински състезателен волан, MOZA CS V2 предлага реалистично състезателно изживяване.

Устойчив и надежден, изработен е от алуминиева сплав от авиационен клас и е покрит с луксозна и гъвкава микрофибърна кожа.

Наслади се на осезаема смяна на предавките с помощта на кованите, магнитни — подсилени с въглеродни влакна — скоростни лостове. Фотоелектрическата технология за безконтактна смяна прави лостчетата изключително стабилни и гарантира, че няма да пропуснеш нито една смяна. Тази технология се съчетава безпроблемно със светлинния индикатор (RGB) за последователна смяна на скоростите на волана, за да бъдеш сигурен, че всичко се извършва в точното време.

Увеличи максимално контрола си на пистата с множество програмируеми механични бутони и джойстици. Управлявай дори най-сложните функции, без да сваляш ръцете си от волана.

За използване само с двигателите на MOZA, съвместими с компютър (PC).

MOZA CS V2 Wheel 33cm
 
 
Рамка от авиационен тип алуминиева сплав
Използвайки алуминиева сплав от авиационен клас за панела, операционната плоча и основата, воланът MOZA CS V2 се откроява с отличното си качество на изработка и здравина.
 
 
Система Quick Release
Системата за бързо освобождаване (Quick Release) на MOZA — която произлиза от истински състезателни системи — позволява на състезателите да сменят волани за секунди, като същевременно осигурява стабилна връзка.
 
 
Кован скоростен лост от въглеродни влакна
Магнитните скоростни лостове (shifters) дават солидно усещане с кован дизайн от въглеродни влакна. Фотоелектрическата технология за безконтактни смени прави лостчетата изключително стабилни и гарантира, че никога няма да пропуснеш нито една смяна.
 
 
RGB Sequential Shifter Light Indicator
MOZA CS V2 разполага с 10 RGB LED за последователна смяна на скорости със 7 регулируеми цвята, позволявайки на състезателите да регулират съответно осветлението на оборотите на двигателя (Rev Speed).
 
 
Поеми контрола
MOZA CS V2 включва 6 програмируеми бутона с поддръжка на хаптична обратна връзка. Също така разполага с два "универсални джойстика", които могат да симулират 10 бутона и 2 сета cross-keys, давайки ти възможност да използваш сложни функции в състезателни игри.
 
 
Безжична технология MOZA Invisible Connect
Безжичната технология 2.4G на MOZA позволява лесното и безпроблемно провеждане на състезания и е доказано, че осигурява по-дълъг живот и по-голяма стабилност от кабелното предаване, чрез хиляди часове тестове.

Характеристики
    • Тип Волан
    • Конзола PC
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >