Моята кошница

MOZA R5 Racing Bundle

Каталожен номер: 4274296
1159.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.74 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

A NEW ERA FOR EXPERIENCED ENTHUSIASTS: с конструкция от здрава авиационна алуминиева сплав и стомана, компонентите на MOZA R5 Bundle те поставят зад волана и в "сърцето" на пистата с неповторим стил.

Пълният пакет MOZA Racing има всичко, от което се нуждаеш, за да се запознаеш с екосистемата MOZA и да увеличиш оборотите си в състезанието: мотор MOZA DD R5 (Direct Drive 5,5Nm, 15-битова резолюция), 11-инчов ES волан с механизъм Quick Release и ръчно изработена кожена подплата, педали MOZA SR-P Lite (без съединител) и скоба R5, за да ги монтираш сигурно.

Това оборудване от висок клас е лесно за инсталиране и богато на функции, които ще ти позволят да персонализираш въпросната настройка "racing setup" според твоите нужди (22 програмируеми бутона, регулиране на височината, картографиране на педалите, App Cloud Control и т.н.).

Искаш всичко да е под контрол по време на състезанията? MOZA R5 Bundle се поддържа напълно от софтуера MOZA Pit House, който ти позволява да правиш настройки, за да се възползваш от всички възможности на волана и педалите!

За използване единствено с компютър (PC).

 
 
Почувствай силата!
Създадена да издържи и да бъде надеждна дори в най-трудните състезания за издръжливост, MOZA R5 Direct Drive Wheelbase е проектирана и произведена с помощта на експерти в моторните спортове. Предлага максимална мощност с минимален обем, доставяйки въртящ момент от 5,5Nm, докато кормилната система се управлява от моторен енкодер с изключително висока разделителна способност (15-bit), осигурявайки невероятна реакция, прецизност и неограничен ъгъл на завиване. Издръжливият алуминиев корпус от авиационен клас съдържа интелигентна система за контрол на температурата, която поддържа всички важни компоненти охладени и защитени. Основата и воланът са свързани чрез проводим (военен клас) контактен пръстен с живот от 5 000 000 оборота — патентована конструктивна характеристика.
 
 
Завой към лукса...
Лек, адаптивен и устойчив, воланът ES разполага с подбрани материали, като покритие от кожа и микрофибър, както и елегантна рамка от здрава алуминиева сплав. В допълнение към характерния дизайн "Flow Shift Light" — който гарантира, че всяка смяна на скоростта се случва в подходящия момент — предлага пълен контрол с 22 програмируеми бутона. Като всички волани на MOZA, ES разполага с механизъм Quick Release, който ти позволява лесно свързване към MOZA Racing Wheelbase за секунди, предлагайки надеждна и удобна racing симулация, съобразена с твоите собствени изисквания.
 
 
Натисни газта!
Този MOZA Bundle се състои от педал за газ и педал за спирачка, разположени върху здрава противоплъзгаща основа. И двата педала са изработени от здрава стомана, за да отговорят на нуждите дори на най-взискателните потребители. Всеки педал е снабден с високопрецизен сензор Hall, който осигурява фин контрол на движенията на краката ти по време на шофиране, осигурявайки максимална последователност и производителност. За да намериш идеалната позиция за шофиране, педалите могат лесно да бъдат позиционирани и конфигурирани за максимален комфорт и достъпност. Разглобяемият дизайн на MOZA позволява дори да бъдат поставени наобратно, осигурявайки симулация от професионален клас.
 
 
Постави правилните основи!
Ако нямаш място за wheel stand или състезателен симулатор, MOZA Racing R5 Bundle се придружава от практична скоба за маса или бюро, която ти позволява да се насладиш на тръпката от състезанията в ограничено пространство. Скобата за маса R5 е направена от стомана с дебелина 5mm и разполага с две регулируеми части, които ти помагат да "заключиш" волана си здраво на място - наслаждавайки се на надеждно и вълнуващо racing изживяване.

Характеристики
    • Тип Волан
    • Конзола PC
    • Други характеристики Включени педали
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >