Моята кошница

MOZA R9 Direct Drive Wheelbase 9Nm

Каталожен номер: 4274261
1099.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.89 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

FAST LIKE NEVER BEFORE: R9 Direct Drive на MOZA Racing е не само страхотно допълнение към непрекъснато разрастващата се екосистема MOZA, но успява да постави нов стандарт за съответните mid-range реализации.

Изработен от здрава алуминиева сплав от авиационен клас и съвместим с почти всички периферни устройства на компанията (волани, скоби и т.н.), този подобрен и елегантно проектиран сервомотор засенчва конкуренцията и се фокусира върху производителността — осигурявайки до 9Nm въртящ момент. След като печели доверието на много опитни шофьори, той се комбинира със софтуера MOZA Pit House, който ти дава пълен контрол по време на състезателното преживяване.

Горди с разработването на иновативни състезателни симулационни продукти, които издържат изпитанието на времето, от MOZA се консултират обстойно с професионални състезателни инженери, пилоти и симулационни шофьори по време на процеса R&D, създавайки продукти, които осигуряват висококачествено симулационно изживяване.

За използване единствено с компютър (PC). Не включва волан.

MOZA R9 Direct Drive Wheelbase 9Nm
 
 
Сила, която те движи
Симулирай управлението и характеристиките на фабрични или състезателни автомобили: 9Nm въртящият момент на R9 Direct Drive може да симулира пълен набор от сили на управление и характеристики на управление на автомобила. Предлага реалистично състезателно изживяване за обикновения геймър, но и за най-заклетия състезателен шофьор.
 
 
Минимален размер, максимален въртящ момент
За сервомотора R9 Direct Drive MOZA възприема принципа на проектиране Minmax, което означава, че доставя максималния възможен въртящ момент от възможно най-малкия размер на тялото.
 
 
Интелигентна система за контрол на температурата
За да осигури стабилна работа и издръжливост по време на състезание, MOZA Racing използва усъвършенствана стратегия за контрол с вградени сензори за наблюдение на температурата на двигателя и чипа (Quad CPU) в реално време.
 
 
Корпус от авиационен тип алуминиева сплав
Несравнимо качество и максимална устойчивост. Целият корпус на сервомотора MOZA R9 Direct Drive е изработен от здрава алуминиева сплав от авиационен клас, която е едновременно лека и устойчива на корозия.
 
 
MOZA Pit House Control Center
MOZA Pit House Control Center, разработен от MOZA, позволява на състезателя да контролира състоянието на дадено устройство, да регулира ъглите на завиване, обратната сила, скоростните лостове и много други. Започни бързо състезание с правилните настройки за обратна връзка, като използваш предварително зададени настройки или създадени от теб.
 
 
APP Cloud Control
Настройките на сервомотора, волана, педалите и други може да се променят чрез MOZA APP. Освен това те могат да бъдат импортирани с едно кликване в нови симулатори.

Характеристики
    • Конзола PC
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >