Моята кошница

Next Level Racing Boeing Flight Simulator Military

Каталожен номер: 4136551
2299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 70.89 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Издигни се в небето с Next Level Racing® Flight Simulator Boeing Military Edition. Първата специална пилотска кабина, проектирана за авиационната общност в сътрудничество с The Boeing Company.

Военното покритие на седалката и Military Green детайлите правят изживяването още по-реалистично, тъй като са вдъхновени от военната пилотска кабина на Boeing. Предлага широка гама от конфигурации, които да отговарят на различни категории полети, включително Combat, Space, Commercial и General Aviation (бойни, космически, търговски и общи авиационни), за да програмираш желания от теб!

Съвместим е с широка гама от електроника, включително джойстици и педали от всички основни и любими твои марки. Ако искаш да бъде верен на военния кокпит, можеш да поставиш джойстика между краката си и да се насладиш на автентично изживяване при боен полет.

Благодарение на нарастващата екосистема от аксесоари на Next Level Racing®, със сигурност ще намериш това, от което се нуждаеш за следващия си полет.

Този кокпит е съвместим с TCA Yoke Pack Boeing Edition на Thrustmaster® и можеш да го поставиш директно в кокпита за най-реалистично изживяване при симулация на полет!
NLR Boeing Flight Simulator Military
 
 
Специално създаден за полети
Кокпитът е проектиран и разработен с мисъл за всеки, който иска да изпита най-добрата симулация на полети. Това е първата пилотска кабина, която позволява различни конфигурации на полета.

Единственото, което трябва да направиш, е да поставиш подходящите компоненти, за да се превърне в военен кокпит, пилотска кабина на търговски полет или общи полети. Дори и да искаш да полетиш в космоса, можеш да имаш незабавен достъп до мишка, клавиатура и два джойстика!
 
 
По твоя мярка!
Можеш да промениш всички бази в зависимост от полета, който искаш да осъществиш или структурата, която искаш да имаш. Намери идеалната позиция за страничните рамена със странично регулиране 300mm и регулиране на височина 75mm.

В същото време има регулиране на височина 150mm на централния стълб за клавиатурата ти. За военните ти полети, както и за полетите с хеликоптер, можеш да регулираш височината на централния стълб Hotas между 30mm.

Седалката на пилотската кабина на симулатора за полет разполага с прикрепен регулатор и накланяща се облегалка за бързи настройки на разстоянието и ъгъла! Възможностите за конфигурация са многобройни.
 
 
Лети комфортно!
Независимо дали си в експлозивна битка или над Атлантическия океан, можеш да продължиш полета си по-удобно от всякога. Изработена от пяна с висока плътност, седалката ще бъде удобна дори след дълги часове полет.

Благодарение на комбинацията от PU кожа и покритие, седалката "диша" и има по-дълъг живот. Дизайнът предоставя двойно накланяне за допълнителна здравина и фини ъгли, докато изрязаната форма на модула осигурява най-доброто положение на джойстика между краката. 

Характеристики
    • Тип Racing Cockpit
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >