Моята кошница

Next Level Racing F-GT Formula & GT Simulator Cockpit

F-GT Lite е идеалният кокпит за всеки потребител с ограничено пространство!
Каталожен номер: 3634647
839.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 31.70 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Революционният дизайн на този състезателен кокпит ти позволява да бъдеш в реални рейсинг позиции, както за състезания Formula, така и за състезания GT от комфорта на твоя дом. Като резултат от минималистичния дизайн, F-GT Lite е идеалният кокпит за всеки потребител с ограничено пространство. С иновативните Next Level Racing® Hubs, потребителят може да смени бързо състезателните позиции и да открие удобната за GT и Formula.
3634647
 
 
Революционна адаптивност!
Next Level Racing® Hubs са разработени и създадени за повече от две години здравина и устойчивост, като всеки хъб издържа 150 килограма натоварване. Next Level Racing® Hubs позволяват различен ъгъл на регулиране, за да се гарантира, че потребителят има най-удобната състезателна позиция. Благодарение на механизма за бързо освобождаване, хъбовете разполагат с пълен набор от персонализации за превключване от Formula на GT. Next Level Racing® Hubs го правят също така перфектно решение за съхранение, което означава, че продуктът може да се сгъне след състезанието.
 
 
Състезателни позиции за Formula и GT!
Next Level Racing® Hubs осигуряват бързи и лесни настройки, позволяващи на потребителите да сменят състезателните позиции GT и Formula с лекота. F-GT Lite позволява две истински състезателни позиции, на които могат да се насладят потребителите, с възможности за бърза персонализация на версията.
 
 
Удобство за всеки!
F-GT Lite предлага уникално състезателно изживяване, както и пълна адаптивност, така че да гарантира, че различните потребители могат да открият най-удобната състезателна позиция. F-GT Lite е съвместим с всички основни волани и педали на Logitech®, Thrustmaster®, Fanatec® и поддържа волани, които имат опции за монтаж. Включва поддръжка на Gear Shifter, който може да се монтира от дясната или от лявата страна.

Характеристики
    • Тип Racing Cockpit
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >