Моята кошница

Corsair Mouse Harpoon Pro RGB Gaming Wired

С оптичен сензор 12000 DPI за висока прецизност и скорост, идеална за многочасова употреба!
Каталожен номер: 3261417
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Harpoon RGB Pro FPS/MOBA Gaming Mouse на Corsair ще изпълни всяко твое движение прецизно и скоростно!

Лека (с тегло само 85g) и с ергономичен дизайн, оптичен сензор PMW3327 на 12000 DPI, 6 програмируеми бутона, 2-зонова RGB подсветка и устойчиви Omron суичове с издръжливост до 20000000 клика. Разполага с повърхност със специална текстура, която осигурява стабилност и не позволява на мишката да се изплъзне от ръката ти.

Съвместима със софтуера CORSAIR iCUE, Harpoon RGB Pro ти дава възможност да я адаптираш към стила си, както и към останалите gaming компоненти на твоя компютър.

Turbo-X
 
 
Всяка твоя мисъл се превръща в точно движение

Разполага с оптичен сензор 12000 DPI (dots per inch), който се придружава от технологиите Αdvanced Tracking и високоскоростно локализиране на движение, предоставяйки изключителна точност в движенията ти и гейминга. Harpoon RGB Pro на Corsair е проектирана така, че да приведе в движение всяка твоя мисъл на монитора на компютъра, за да изпълняваш всичко с висока скорост.

 
 
Лек и ергономичен дизайн

Ергономичният й дизайн запълва по естествен начин ръката, предоставя удобство, дори когато я използваш дълги часове, а повърхността със специална текстура осигурява стабилност и не позволява на мишката да се изплъзне от ръката ти. Лекият и компактен дизайн ти дава възможност да имаш скоростни реакции и да не се изморяваш дори след дългочасова употреба.

Turbo-X
Честота на опресняване 1000Hz

Тъй като реакцията има важна роля както в игрите, така и при всекидневната работа на компютъра, Corsair Harpoon RGB Pro има честота на опресняване (polling rate) 1000Hz. Това означава, че предава на компютъра информацията от движението изключително бързо, така че да се "подчини" на командите ти.

Turbo-X
6 програмируеми бутона

Разполага с 6 бутона, които могат да се програмират за изпълнение на много команди, така че да направиш гейминга още по-лесен. Бутоните са механични за по-голяма точност при натискане.

Turbo-X
Corsair iCUE

Със софтуера за контрол iCUE създаваш динамични светлинни ефекти, регулирайки нюансите и интензитета на 2-те зони на мишката според твоя вкус. Можеш също да създадеш макроси за още по-голямо удобство.

 

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Бутони 6 програмируеми
    • Други характеристики 12000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >