Моята кошница

Logitech Mouse Superlight Pro X Wireless Black

Изключително лека (63 грама) безжична мишка с технология LIGHTSPEED и сензор HERO™ 25K (100-25400 DPI) за невероятна точност и стабилност!
Каталожен номер: 3589196
259.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 45.93 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

logitech

НУЛЕВА СЪПРОТИВА

Преодолейте всяко препятствие по пътя към победата с нашата най-лека и най-бърза PRO мишка. Това е новото "оръжие" в ръцете на световните топ професионалните играчи, което тежи по-малко от 63 г и се плъзга умопомрачително добре. PRO X SUPERLIGHT е продължение на нашата философия за "НУЛЕВА СЪПРОТИВА" - нашето посвещение в това да премахнем всяко препятствие и да направим връзката между играч и игра възможно най-чиста и перфектна.

БЕЗ ПРЕПЯТСТВИЯ

PRO X SUPERLIGHT е резултат от продължителната ни работа с топ професионални играчи, като целта е една - да бъде създадена най-леката PRO безжична мишка, без да има компромиси в качеството, структурата и вече доказаните Logitech G стандарти. Вземете сега PRO X SUPERLIGHT - по-бърза от всякога.

logitech
logitech

БЕЗ ЗАОБИКАЛКИ

G PRO X SUPERLIGHT - нашата най-лека PRO мишка за момента, е инженерно чудо, тъй като тежи под 63 г. Това означава, че тя е е с приблизително 25% по-лека от нашата стандартна PRO Wireless мишка. Успяхме да го постигнем чрез безброй щателни инженерни проучвания за редуциране на теглото, без това да повлияе на работата на мишката.

БЕЗ КОЛЕБАНИЯ

Фокусирайте се единствено върху победата с LIGHTSPEED - нашата иновативна, професионална, безжична технология, която работи без никакъв лаг, прекъсвания и компромиси.

logitech
logitech

БЕЗ ПРОПУСКИ

Ексклузивният HERO 25K оптичен сензор на Logitech G ни предоставя прецизност, скорост и консистентност, без компромиси. PRO X SUPERLIGHT ще ви достави екстремна точност на движение и пълен контрол върху него, за да можете да останете уверени по време на дълга гейминг сисия, клъч моменти или турнир.

НУЛЕВО СЪПРОТИВЛЕНИЕ

Големите PTFE крачета ще променят мнението ви за чисто приплъзване на мишката, със също толкова добра връзка с играта.

logitech
logitech

НУЛЕВ ВЪГЛЕРОД

PRO X SUPERLIGHT посреща най-високите стандарти за устойчиво производство. Това е продукт, произведен с НУЛА отделен въглерод. Всички наши заводи са модернизирани с нови технологии, които спестяват енергия и отделянето на въглерод.

>

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Технология Optical
    • Бутони 5
    • Автономия на батерията До 70 часа
    • Други характеристики 25400 DPI
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >