Моята кошница

Xiaomi Mi Robot X10

Каталожен номер: 4189868
849.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Оборудвана с високопроизводителен безчетков мотор за стабилно и мощно засмукване, както и с батерия 5200mAh, прахосмукачката Robot X10 на Xiaomi може да почисти пространства до 200m² с един цикъл на зареждане!
Интелигентният електронно контролиран резервоар разпределя водата равномерно без течове и поддържа три нива на контрол на потока, за да премахне дори най-упоритите петна от пода. Благодарение на множеството вградени сензори, открива всички обекти, които се появяват на пътя ѝ, както и височината на устройството, гарантирайки, че няма да има... неочаквано падане!
В допълнение разполага с навигационна система с лазер LDS от следващо поколение, която картографира пространството, така че да чисти подовете за възможно най-кратко време и с възможно най-голямо спестяване на енергия.
Изтегли Xiaomi Home App, за да имаш пълен контрол над устройството от твоя смартфон или таблет!
 
Xiaomi Σκούπα Robot X10
Xiaomi Σκούπα Robot X10
Покритие на пространство
До 200m²
Придвижва се безпроблемно из целия ти дом и го оставя безупречно чист, тъй като действието ѝ може да покрие много големи пространства.
Xiaomi Σκούπα Robot X10
Автономия
180min
Голяма автономия при нормална работа, благодарение на капацитета на батерията 5200mAh.
Xiaomi Σκούπα Robot X10
Капацитет на контейнера за прах
400ml
Остави устройството да чисти отново и отново, без да се притесняваш за изпразването на контейнера!
Xiaomi Σκούπα Robot X10
Капацитет на контейнера за вода
200ml
Обещава ти блестящи и освежени подове, без особено усилие, всеки ден!
Xiaomi Σκούπα Robot X10
Капацитет на торбата
2,5L
Достатъчно голяма, за да се справи с множество минавания, без да е необходимо изпразване.
 
 
Контролът се осъществява от разстояние!
Използвай технологията и изживей една нова ера на чистота чрез дисплея на смартфона или таблета си. Свържи се, когато си далече с Mi Home/Xiaomi Home app и се възползвай от дистанционния контрол. Прахосмукачката-робот картографира района и го съхранява в паметта си. Можеш да наименуваш стаите и да избереш коя искаш да почисти. Освен това ти дава възможност да избереш оптималния маршрут, предотвратявайки ненужните движения на прахосмукачката в пространството. Програмирай стартиране и наблюдавай напредъка на почистването в реално време. Никога досега почистването не е било толкова… интелигентно!
 
 
Двойна сила
Прахосмукачката-робот е проектирана да улесни живота ти. С контейнер за вода и контейнер за прах 2 в 1, почистването се превръща в детска игра. Благодарение на електронно контролирания контейнер за вода с капацитет 200ml, който освобождава водата равномерно, за да осигури постоянна влажност, без излишъци, подовете се почистват старателно в целия дом. В допълнение поддържа три различни нива на контрол на потока, за да регулираш подходящото в зависимост от повърхността.
 
 
Премахва праха като с магия!
Прахът, космите от домашни любимци и общите алергени са постоянна дисхармония в чистотата на дома. Но вече не, с новата прахосмукачка-робот! Двуканалният дизайн за събиране на прах на основата, с мощното му засмукване от 17000Pa, незабавно изпразва контейнера за прах, така че не е нужно да правиш нищо. Вградената торба събира и изпразва праха 60+ пъти, запечатвайки се автоматично, когато я вдигнеш, така че да няма изтичане.
 
 
Справя се с всичко!
Какво би било чувството да имаш безупречно чисти подове всеки ден, без дори да си мръднеш малкия пръст? Сега твоята мечта за безупречно чист дом се сбъдва благодарение на прахосмукачката-робот Robot X10 на Xiaomi. Оборудвана със страхотен безчетков, високоскоростен мотор за мощно засмукване, почиства от край до край дома ти, независимо колко взискателно е пространството.
 
 
Усъвършенствана система за навигация!
Разполага с навигационна система с лазер LDS от следващо поколение, която позволява бързото и точно картографиране на целия дом. Точно проследява заобикалящата го среда, тъй като постига сканиране на 360°. Може да навигира удобно в пространството дори в тъмното, като същевременно разполага с памет за местоположение и разпознаване на локацията, независимо къде се намира. Прахосмукачката-робот използва максимално ресурсите си, разпознава средата, в която се движи и интелигентно избягва всяко препятствие, което среща!
Xiaomi Σκούπα Robot X10
 
Не остава нито троха!
Мoщният вcмyĸaтeлeн вeнтилaтop 4000Pa гарантира ефективно почистване с едно минаване. По този начин забравяш за безсмисленото движение напред-назад и пестиш както време, така и енергия!
Xiaomi Σκούπα Robot X10
 
Сбогувай се с праха!
Космите от домашните животни и прахът се опаковат автоматично в торби, което ти позволява успешно да отстраниш алергените от пространството си, без да изпразваш кошчето често.
Xiaomi Σκούπα Robot X10
 
Издръжлива батерия!
Батерията с капацитет 5200mAh осигурява 180 минути автономия, така че да почисти дома ти, без да прави почивка за възстановяване на силите!
Xiaomi Σκούπα Robot X10
 
Избира безопасни маршрути!
Знае как да се защити и да избере безопасни маршрути, тъй като вграденият сензор за падане разпознава височината и предотвратява падането на прахосмукачката-робот по стълбите.
Xiaomi Σκούπα Robot X10
 
Гарантирана защита
С вграден чип MJA1 можеш да бъдеш сигурен, че защитава и сигурно предава всички данни, въз основа на хардуера на устройствата.

Характеристики
    • Тип Робот прахосмукачка
    • Покритие 200 m2
    • Автономия 180 min
    • Вместимост на коша 0.40 L
    • Време за зареждане 6 часа
    • Ниво на шум 65 dB
    • Цвят Бял
    • Тегло 3.3 kg
    • Размери 9.88 x 35 x 35.3 cm
    • Аксесоари Станция за зареждане / Четка / Странична четка / Трансформатор
    • Други характеристики Брой програми: 4. Всмукателна мощност: 4000 Pa. Вместимост на торбата: 2.5lt. Контейнер за вода: 200ml / контейнер за прах: 400ml
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >