Моята кошница

Xiaomi Електрически скутер-тротинетка MiJia (M365) White

С максимална скорост 25km/h и автономия 30 километра само с едно зареждане, сгъваемият Mi Electric Scooter е абсолютното алтернативно решение за придвижване!
Каталожен номер: 2786117
749.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.70 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Комбинирай с
  Общо 0

   

  С един поглед
   

  Mi Electric Scooter на Xiaomi е интелигентен, лек и сгъваем електрически скутер с впечатляващи характеристики, изработен от алуминий, който се използва в самолетостроенето. Електрическият му двигател е с мощност 250W (500W - максимален въртящ момент 16Nm), осигурявайки максимална скорост 25 км/ч и автономия до 30 километра.

  Литиевата батерия (от тип LG 18650) се зарежда напълно в рамките на 5 часа, като същевременно разполага и със система за управление, която осигурява защита от свръхнапрежение, високи температури и най-вече се грижи за състоянието на отделните елементи. Изключително практичния, сгъваем дизайн и малкото му тегло (12.5kg) ти позволяват да го пренасяш лесно, а специалното приложение ти осигурява пълен on-the-go контрол чрез Bluetooth!

  Turbo-X
   
   
  Сигурност и продуктивност

  Mi Electric Scooter разполага със сертификат ΙΡ54, предна антиблокираща система E-ABS и система за възстановяване на кинетичната енергия KERS (Kinetic Energy Recovery System) - технология, която се използва от доста време при хибридните автомобили. При спиране, спирачките използват част от получената термична енергия и я съхраняват, увеличавайки автономия на батерията.

   
   
  Сгъва се за 3 секунди!

  Основна характеристики на едно превозно средство е практичният му дизайн. За сгъването на скутера, което се осъществява само с натискането на един бутон, са необходими само няколко секунди, а воланът му се превръща в изключителна дръжка. С общо тегло 12.5 кг., Mi Electric Scooter се отличава с висококачествена изработка, издръжлив алуминий и внимателно сглобяване на отделните компоненти, осигурявайки един изключителен резултат с висока естетика.

   
   
  30km само с едно зареждане

  Батерията на Mi Electric Scooter се контролира от цялостна, автоматизирана система за управление, която се грижи за всяка една от отделните клетки и проследява напрежението и температурата. Максималното разстояние, което можеш да изминеш е 30 километра (когато се използва в режим ECO), а максималната скорост - 25km/h.

  Характеристики
   • Размери 1080х430х1140mm
   • Диаметър на колелата 8.5" (21.59 cm)
   • Максимално тегло 100 kg
   • Автономия на батерията 30 km
   • Максимална скорост 25 km/h
   • Цвят Бял
   • Гаранция на батерията 6 месеца от производителя
  Нуждаете се от помощ?
  Пишете ни!

  За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

  Виж повече >