Моята кошница

EA Need For Speed Payback Playstation 4

Каталожен номер: 2699885
59.95 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

C дeйcтвиe, което се paзвивa в пoдзeмния cвят нa Fоrtunе Vаllеу, ти и твoят eĸип oтнoвo ce cъбиpaтe, зa дa тъpcитe oтмъщeниe cpeщy тaĸa нapeчeнитe "Тhе Ноuѕе", бeзcĸpyпyлeн ĸapтeл, ĸoйтo yпpaвлявa ĸaзинaтa, пpecтъпницитe и дopи caмaтa пoлиция. B този рай на корупцията, зaлoзитe ca гoлeми, a Тhе Ноuѕе винaги пeчeли. Участвай в различни предизвикателства и сценарии като Tyler, Racer, Mac, Showman и Jess или Wheelman. Всеки шофьор трябва да участва в състезания, мисии и предизвикателства, за да спечели уважението на подземния свят на Valley и да стигне на голямото състезание, за да разруши The House.

PS4
 
 
Спечели всяко състезание с твоя автомобил

Усъвършенствай уменията си в всяка една от 5-те различни категории автомобили: Race, Drift, Off-Road, Drag и Runner, за да се наложиш над противниците си във всяко състезание, мисия или предизвикателство. Открий инсталираните автомобили, събрани от цял свят и създай перфектната кола от началото. Събери, спечели или купи най-добрите aftermarket резервни части и създай най-добрата колекция от автомобили. 

 
 
Изживей най-вълнуващите състезателни мечти

Играй в едно взрявяващо приключение като трима различни герои с една единствена цел: отмъщение. Tyler, Mac и Jess обединяват силите си, за да изравнят резултата и да участват в голямата битка: разрушаването на The House. Сблъскай се с полицаи, участвай в състезания с високи скорости срещу противници от целия град и шофирай по трасето, офроуд в планините, пустините и деретата. 

Характеристики
    • Тип игра Racing
    • Конзола Playstation 4
    • PEGI Rating 12+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >