Моята кошница

Warner Batman Arkham Collection Playstation 4

Каталожен номер: 3391558
79.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Абсолютната трилогия Batman включва изданията на игрите Batman Arkham на Rocksteady и ти предоставя една пълна колекция. Изживей две от най-емблематичните заглавия за последното поколение – Batman: Arkham Asylum и Batman: Arkham City, с напълно актуализирани визуализации. завърши историята с експлозивния финал на поредицата Arkham в Batman: Arkham Knight. Стани Batman и използвай способностите си, както и широка гама устройства, за да се справиш с опасните врагове на Готъм.
Batman Arkham Collection PS4
 
 
Ожесточени ръкопашни битки

Използвай иновативната бойна система FreeFlow в комбинация с различни gadgets и знанията на Черния рицар, за да правиш уникални атаки и да се справиш с най-силните престъпници в града.

 
 
В мистичните дълбини на Arkham Asylum

Движи се в сенките, победи страховете си и се изправи срещу Жокера и най-опасните престъпници в Arkham Asylum. Използвай способностите и уникалните оръжия на Batman, за да възстановиш реда!

 
 
Експлозивен финал
В експлозивния финал на поредицата Arkham, Batman е изправен пред огромната заплаха, грозяща града, който се е заклел да защитава. Плашилото се завръща, за да обедини един отбор от истински злодеи, който включва Penguin, Two-Face и Harley Quinn, целейки да унищожи завинаги Черния рицар.
 

Характеристики
    • Тип игра Action Adventure
    • Конзола Playstation 4
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >