Моята кошница

Warner Lego Marvel Super Heroes 2 Playstation 4

Каталожен номер: 2727684
79.94 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

LEGO Marvel Super Heroes 2 е новото попълнение към популярната LEGO поредица, което за пръв път включва известните Marvel персонажи. Избери онзи, който предпочиташ и се приготви да изживееш едно неповторимо приключение, пътувайки във времето! Имайки начална точка на този отворен свят Chronopolis, ще се върнеш назад в миналото, но и ще пътуваш до далечното бъдеще, променяйки постоянно средата, докато се наслаждаваш на характерния gameplay от серията LEGO, изпълена с традиционния за него хумор.

 

 

 
 
Изследване, загадки, битки и… отново!

LEGO Marvel Super Heroes 2 не се отдалечава от познатите характеристики на заглавията LEGO. В Gameplay се редуват екшън сцените и загадките, които ще бъдеш предизвикан да решиш. Изследването представлява основен елемент, като при различните герои разполагаш с различни възможности за взаимодействие със средата.

 
 
Излез на арената!

Новият battling mode за четири играчи е тук! Можеш ли да си представиш начин за използване на огромния брой налични герои в играта от един arena fighting mode? Battle Arena поддържа до четирима играчи и ще ти позволи да се биеш срещу останалите под зоркото око на Game Master! Използвай силата на Infinity Stones и промени завинаги хода на всяка битка! Ще се справиш ли?

Характеристики
    • Тип игра Action Adventure
    • Конзола Playstation 4
    • PEGI Rating 7+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >