Моята кошница

EA Need For Speed Unbound PlayStation 5

Каталожен номер: 4080629
34.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Светът е твоето платно в Need for Speed™ Unbound. Докажи, че си способен да спечалиш "The Grand", най-голямато състезателно предизвикателство на Lakeshore. В 4 интензивни седмици на състезания, спечели достатъчно пари, за да участващ в седмични квалификации, да победиш конкуренцията и да оставиш своя отпечатък на сцената на уличните състезания, доказвайки, че си по-бърз и по-умен от ченгетата.

Запълни гаража си с подобрени автомобили, прецизно адаптирани до съвършенство и подпали улиците с уникалния си стил, изключителни изпълнения, както и един страхотен soundtrack, който се слуша във всяко кътче на света.

С отделни кампании за един (single) и за много играчи (multiplayer), това издание на Need for Speed™ от Criterion Games™ ще ти предостави много часове с повишаващ адреналина екшън.

Need For Speed Unbound PS5
 
 
Стигни до върха
За да стигнеш до върха, трябва да рискуваш. Избери как и кога да играеш, като правиш луди каскади по улиците, надхитрявайки полицаите или залагайки печалбите си срещу конкурентни пилоти. Времето е пари, така че намери най-бързия начин да спечелиш достатъчно средства, за да участваш в седмичните квалификации и да стигнеш до крайното състезание на Lakeshore, "The Grand".
 
 
Променяй вида на автомобилите си
Направи Meetup и покажи уникалния си стил със стотици аксесоари, от които да избираш, включително ексклузивно оборудване от някои от най-авангардните модни новатори в света. Похвали се с този външен вид и автомобилите си, трансформирайки ги с уникални щампи, wrap и cutaway за неверояна визия. А когато спечелиш първото място, не пропускай да изненадаш опонентите си с неповторимите си пози на победител!

Характеристики
    • Тип игра Racing
    • Конзола Playstation 5
    • PEGI Rating 12+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >