Моята кошница
0% лихва

Asus ROG Ally Ryzen Z1 Extreme

#playALLYourgames с процесор AMD Ryzen™ Z1 Series, дисплей FHD 120Hz с Adaptive Sync, LPDDR5 RAM и PCIe Gen 4 SSD, ROG Intelligent Cooling, Dual Speakers с Dolby Atmos® и Windows 11!
Каталожен номер: 4199073
1399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 466.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Комбинирай с
    Общо 0

    С един поглед

    ANY GAME. ANYWHERE. Оборудвана с високоефективния Ryzen™ Z1 Extreme APU (4nm) на AMD и готова да се възползва максимално от възможностите на графичната архитектура RDNA™ 3, ROG Ally на ASUS пренася магията на AAA gaming в ръцете ти!

    Възползвайки се от стабилността и сигурността, предлагани от Windows 11 и съвместима с всички основни платформи за игри (напр. Xbox Game Pass, Steam, Epic Games, EA), конзолата е готова да съхранява любимите ти заглавия във високоскоростния PCIe® 4.0 SSD 512GB. В същото време 7-инчовият FHD сензорен дисплей 120Hz (7ms), AMD FreeSync™ Premium поддръжката, паметта 16GB LPDDR5-6400 и WiFi 6E безжичната връзка обещават незабавна реакция, каквото и да правиш.

    Със софтуер Armory Crate SE за оптимизирано управление, ROG Intelligent Cooling, стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus® и Corning® Gorilla® Glass DXC покритие, двойни високоговорители с поддръжка на Dolby Atmos®, Two Way Al Noise Cancelation, три режима на енергийно управление и възможност за връзка с външна видеокарта (чрез ROG XG Mobile), Ally не е просто преносима конзола за игри, а цялостна система за забавление.

    ASUS ROG Ally
     AMD Ryzen™ Z1 Extreme
    Процесор
    AMD Ryzen™ Z1 Extreme
    Новият високоефективен AMD Ryzen™ Z1 Extreme APU (4nm) идва с 8 Zen 4 архитектурни ядра и 16 процесорни нишки, 24MB кеш памет, cTDP от 9W до 30W и 12 ядра RDNA™ 3 (CUs).
    AMD RDNA™ 3
    Видеокарта
    AMD RDNA™ 3
    Вградената в процесора видеокарта разполага с 12 ядра RDNA™ 3, поддържайки технологии като AMD Radeon™ Super Resolution, AMD FreeSync™, AMD Radeon™ Anti-Lag и други.
    16GB LPDDR5-6400
    Памет
    16GB LPDDR5
    Създадена за забавление без ограничения, ROG ALLY на ASUS разполага с 16GB памет LPDDR5-6400, осигурявайки неповторимо handheld gaming (и не само) изживяване.
    512GB PCIe® 4.0 SSD
    Място за съхранение
    512GB PCIe® 4.0 SSD
    С 512GB PCIe® 4.0 SSD от следващо поколение за бързо стартиране, скоростно зареждане на игрите и изключителна производителност с всякакъв вид приложения.
    Weight 608g
    Тегло
    608g
    С ергономичен дизайн, за да се побира навсякъде и тегло, което не надвишава 608 грама, ROG Ally предоставя удобен захват, дори по време на продължителни gaming сесии.
     
     
    Първокласен Handheld Gaming
    Невероятната конзола на ASUS се захранва от мощния Ryzen™ Z1 Extreme APU на AMD. Базиран на иновативния 4nm процес, този чип разполага с всички предимства на архитектурата Zen 4, както и изцяло новата графика RDNA™ 3. С невероятни технологии upscaling като FidelityFX™ Super Resolution (FSR) и Radeon™ Super Resolution (RSR) ), Ally може да увеличи скоростта на кадрите, като същевременно запази качеството на изображението непокътнато.
     
     
    Адаптира се към нуждите ти
    Избери между три различни режима на работа, за да балансираш производителността и консумацията на енергия: от 9W в безшумен режим (Silent Mode) и 15W в режим на производителност (Performance Mode) до 25W в Turbo Mode (или 30W, когато е свързана към захранване). ROG работи в тясно сътрудничество с AMD, за да "освободи" потенциала на AMD Ryzen™ Z1 Extreme — който е тук, за да завладее света на игрите!
     
     
    Подобрено управление с Armoury Crate SE
    Наличието на заглавия в множество game launchers може да създаде разочароваща, фрагментирана библиотека. ASUS създаде специална версия на Armory Crate за Ally, която може безпроблемно да организира и стартира всичките ти игри от едно място, независимо къде са инсталирани. В допълнение, Armory Crate SE (както се нарича) разполага с Command Center и разширени възможности за персонализиране — както за управление на клавишите/командите (Macro Keys, D-Pad, Triggers и др.), така и за RGB осветлението.
     
     
    Съхранение от следващо поколение
    Разполага с 512GB PCIe® 4.0 SSD M.2 тип 2230, за да имаш достатъчно място за всичките си игри и супер бързо зареждане. Имаш по-голяма библиотека с игри? Един специален слот за карта microSD UHS-II ти позволява да добавиш допълнително високоскоростно място за съхранение, така че да имаш повече инсталирани и готови за gaming заглавия.
     
     
    Game on-the-go
    Играй любими игри и гледай on-demand съдържание (Netflix, YouTube и др.) с часове, без да се тревожиш за зареждането на устройството. Наслади се на до 2 часа gaming на устройството (Performance Mode) и до 6,8 часа възпроизвеждане на видео. Свържи конзолата към телевизор и играй с приятели или я сдвои с ROG XG Mobile (продава се отделно) и външна графична карта, за да преминеш на ниво Pro. Ally поддържа също бързо зареждане, което ти позволява да презаредиш батерията ѝ от 0% до 50% само за 30 минути!
     
     
    ROG Intelligent Cooling
    ROG Ally е проектирана да ти позволи да играеш навсякъде, така че имаше нужда от подходящо топлинно решение. Традиционните топлинни решения разчитат на гравитацията, за да помогнат на топлинните тръби (heat pipes) да рециркулират топлината от системата, но със специално изградена тръба, която използва мрежа (mesh), Ally наистина се противопоставя на гравитацията. Антигравитационните топлинни тръби подобряват отвеждането на топлина, увеличавайки капилярното налягане с повече от 15%. Това позволява на системата за охлаждане да поддържа висока ефективност, дори когато Ally е... с главата надолу!
     
     
    Тиха, но ефективна
    Повечето преносими устройства, които се предлагат на пазара разполагат само с един вентилатор, а от ASUS знаят, че допълнителният въздушен поток винаги е от полза. Ето защо Ally е оборудвана с два вентилатора, позволяващи по-добро охлаждане при по-ниски скорости, за да се сведе до минимум шумът. И двата вентилатора идват с Fluid Bearing дизайн, който ще ги поддържа в отлично състояние в продължение на много години. Също така имат ниско триене, дори когато работят в нетрадиционни ориентации, което ти позволява да държиш Ally така, както искаш, без стрес.
     
     
    Кристална чистота, незабавна реакция
    Една система с висока производителност се нуждае от дисплей с отлични характеристики, а Ally разполага със спецификации, които само преди няколко години биха съперничили на gaming лаптопи, няколко пъти по-големи от нея. С резолюция 1080p, честота на опресняване 120Hz и AMD FreeSync™ Premium поддръжка, 7-инчовият сензорен дисплей е идеален за игри. А със 100% покритие на sRGB цветовото пространство, цялото ти съдържание ще изглежда точно както са предвидили неговите създатели.
     
     
    Неповторимо gaming изживяване на открито
    Обикновените LCD дисплеи имат максимална яркост 200-300 nits, докато този на Ally има максимална яркост от 500 nits. По-високата яркост му позволява ясно да показва действието на екрана, когато е в изключително ярка среда, като например на открито. За защита от ежедневно износване, стъклото Corning® Gorilla® Glass Victus® поддържа сензорния дисплей в отлично състояние. Покритието Corning® Gorilla® Glass DXC намалява отраженията, като същевременно увеличава твърдостта с 40% за подобрена устойчивост на надраскване.
     
     
    Страхотно аудио изживяване
    Аудио системата на ROG Ally включва два симетрично разположени високоговорителя Smart Amp, които насочват звука напред за истинско стерео изживяване. Благодарение на технологията Dolby Atmos®, повишават звука без изкривяване и те вкарват директно в любимите ти дигитални светове. Two Way Al Noise Cancellation обработва както входящия, така и изходящия звук, за да филтрира всеки нежелан околен шум от разговорите ти.
     
     
    Винаги свързан, където и да се намираш
    Наслади се на мобилност и гъвкавост без компромиси със свързаността: проектирана за пътуване, ROG Ally е оборудвана с изключително бърза безжична мрежа WiFi 6E. Предлага 4 пъти по-голям капацитет и 75% по-малко забавяне от Wi-Fi 6, позволявайки ѝ да стриймва и тегли игри без усилие дори в натоварени мрежи. В същото време интегрира ROG XG Mobile интерфейс, четец на пръстови отпечатъци, порт USB-C 3.2 Gen2 / DisplayPort 1.4, слот за карти UHS II microSD и изход за слушалки 3,5mm.
    Windows Hello
     
    Windows Hello
    Свържи се с ROG Ally бързо и сигурно с четец на пръстови отпечатъци Windows Hello, интегриран в бутона за включване, без да въвеждаш PIN. Дори ако оставиш устройството без надзор, данните ти са в безопасност.
    Parental Control
     
    Parental Control
    За най-малките потребители, родителите могат да ограничат приложенията или времето за игри, да виждат обобщения на разходите и да наблюдават дейностите на децата си със силен родителски контрол.
    Windows Defender
     
    Windows Defender
    Решение за защита от следващо поколение, придрижаваща Windows 11! Microsoft Defender осигурява защита от вируси в реално време, която винаги остава активирана.

    Нуждаете се от помощ?
    Пишете ни!

    За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

    Виж повече >