Моята кошница

Cablexpert Cable HDMI 2.1 Male - Male 1 m

Високоскоростен кабел HDMI с Ethernet. Поддържа HDMI 2.1 и резолюции до 8K UHD с 60Hz. Разполага с позлатени метални конектори, външна оплетка и дължина 1 метър!
Каталожен номер: 3781658
23.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Кабелът CCBP-HDMI8K-1M принадлежи към луксозната серия на известната компания Cablexpert и е това, от което се нуждаеш, за да се възползваш максимално от възможностите на новите конзоли PlayStation 5 и Xbox Series X|S, върховите видеокарти и телевизорите с висока резолюция 4K или 8K.

Разполага с качествени позлатени метални конектори за минимизиране на загубите и перфектна картина, както и с устойчива външна оплетка за по-голяма продължителност на живот.

Висококачественият кабел HDMI с Ethernet има дължина 1 метър и поддържа стандарт HDMI 2.1 (съвместим е и с предишните версии на стандарта) за високи скорости на данни със скорост до 48 Gbps. Поддържа резолюции до 8K (7680 x 4320 pixels) с максимална скорост на опресняване 60 Hz. Също така, предоставя поддръжка Deep Color до 16 bits на канал, като не отсъства и поддръжката на CEC, HEC, HARC и 3D. Съвместим е с всички устройства, които поддържат HDMI.

Cablexpert Cable HDMI Ethernet 8K

Характеристики
    • Дължина 1 m
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >