Моята кошница

Lexar 64GB Professional SDXC 800x

Каталожен номер: 4003411
39.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Създадена за всекидневна употреба във фотоапарати point-and-shoot, DSLR, но и видеокамери с висока резолюция, серията карти памет Lexar High-Performance 800x SDHC™/SDXC™ UHS-I Blue Series ти позволява да уловиш бързо моментите и да прехвърляш снимки с високо качество и видеа 1080p и 4K UHD. 

Със скорост на четене до 120 MB/s, тези карти принадлежат към Class 10 и разполагат с технология UHS-I, за да отговорят на фотографските ти потребности. 

 
Lexar Professional SDHC
 
Увековечи приключенията си!
Винаги в готовност, когато приключението те зове! Запиши приключенията си и запечатай най-красивите моменти благодарение на картите Lexar! Независимо дали имаш point-and-shoot фотоапарат, DSLR, или HD камера, можеш да се възползваш от последните технологии за картина и видео (FHD & 4K UHD) благодарение на впечатляващата им скорост! 
Lexar professional SDHC 800x
 
Времето е пари
Ускори работния поток! Новата серия карти на Lexar с невероятната си скорост и производителност ще ускори прехвърлянето на твоите файлове. Така ще прехвърляш файловете си много бързо, за да се завърнеш към снимането възможно най-скоро! 
Lexar professional SDHC 800x
 
Проектирани за издръжливост
Всички карти Lexar не само ти осигуряват скорост и голяма вместимост, но също така предпазват ценните ти данни, защитавайки ги от вода, падане и рентгенови лъчи, които се използват в скенерите за багаж на летището. 

Характеристики
    • Тип памет SDXC
    • Вместимост 64 GB
    • Скорост на четене 120 MB/Sec
    • Speed Class 800x
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >