Моята кошница

Samsung Multi Bluetooth Keyboard Black

Можеш да свържеш безжичната Bluetooth клавиатура на Samsung с три устройства едновременно, редувайки връзката между тях с едно кликване!
Каталожен номер: 3674495
69.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Samsung Smart Keyboard Trio 500 една изключително качествена, компактна и елегантна безжична клавиатура с Bluetooth технология, с много специални функции и удобна за работа.

 

Можеш да я свържеш с до 3 устройства едновременно, наслаждавайки се на голяма съвместимост и лесно сдвояване, тъй като трябва само да избереш устройството, което искаш да използваш (напр. между смартфона, таблета, лаптопа или телевизора и др.), натискайки подходящия клавиш!

 

Повиши продуктивността си, намали кабелите или периферията за по-добра организация на бюрото, с клавиатурата Samsung Smart Keyboard Trio 500.

Samsung Smart Keyboard Trio 500
 
 
Свързване с 3 устройства едновременно!
Свържи я с 3 различни устройства едновременно. Наслади се на голяма съвместимост и лесно сдвояване, тъй като само трябва да превключиш между смартфон, таблет и други свързани устройства с "Easy Switching" (три отделни клавиша, за всяко свързано устройство).
 
 
Безжична клавиатура за използване в движение
Компактна, тънка и красиво проектирана, Samsung Smart Keyboard Trio 500 разполага със специални функции за отлично представяне и осигурява комфорт при употреба, където и да се намираш.
 
 
Любимите ти приложения на 3 бутона
Създай шорткъти на любимите ти приложения и се наслади на бърз достъп, използвайки 3-те клавиша (Hot-Keys). Независимо дали става въпрос за любимото ти приложение за стрийминг на съдържание, или за приложение, което използваш по-често, стартирането му винаги ще бъде с натискане на съответния клавиш.
 
 
DeX за по-голяма продуктивност
С достъпа до DeX чрез Samsung Smart Keyboard Trio 500, можеш да използваш смартфона или таблета си като компютър. Работи с много прозорци едновременно, отговаряй на съобщения и мейли на един екран и ще успееш да свършиш всичко, което си планирал за деня.
Samsung Smart Keyboard Trio 500
 
Стъпка 1. Свързване чрез Bluetooth
Първоначално, активирай клавиатурата с бутона за включване и натисни и задръж бутона Bluetooth за разпознаване.
Samsung Smart Keyboard Trio 500
 
Стъпка 2. Кликни върху изскачащия прозорец
След като се появи изскачащият прозорец за лесно сдвояване (Easy Pair) на дисплея на твоето устройство, докосни го. Можеш да свържеш 3 устройства едновременно.
Samsung Smart Keyboard Trio 500
 
Стъпка 3. Въвеждане на 6-цифрения ключ
След това ще трябва да въведеш 6-цифрения код от изскачащия прозорец за лесно сдвояване. По този начин, устройството ще се сдвои с клавиатурата безпроблемно.
 
Стъпка 4. Готова е твоята клавиатура
Това беше! Samsung Smart Keyboard Trio 500 е готова да ти помогне да повишиш продуктивността си!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >