Моята кошница

Creative Speakers 2.0 T100

С говорител 2.75" Full Range (40W RMS), гъвкав интерфейс на свързване, поддръжка Echo Dot и технология BasXPort™!
Каталожен номер: 3341267
249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 43.99 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Колонките Creative T100 са последното попълнение на Creative Technology към дългогодишната серия колонки 2.0!

Въпреки минималистичния им дизайн, Τ100 разполагат с изключителна мощност: звукът им, който преминава през един пълноспектърен говорител  2.75", изпълва пространството и се подсилва от подобрената технология BasXPort™, даваща на потребителя усещане за live - с кристалночисти вокали и богати тонове с дълбочина.

T100 съчетават впечатляваща мощ (обща мощност 40W RMS, пикова до 80W) с елегантен дизайн, като заемат минимално място на бюрото на потребителя!
Creative T100 2.0 Speakers
Bluetooth 5.0
Безжично свързване
Bluetooth 5.0
Колонките Creative T100 разполагат с безжичен интерфейс на свързване Bluetooth 5.0, за лесен и стабилен аудио поток директно от мобилните ти smart устройства.
AUX-in
Кабелно свързване
AUX-in
За любителите на аналоговото свързване, Creative T100 разполагат със стандартен вход 3,5mm (AUX-in) за свързването на аналогови устройства.
USB FLAC
Портове
USB FLAC
Възпроизвеждане на песни с високо качество, директно от USB устройства за съхранение (FAT32 до 32GB), във формат FLAC, WAV и MP3.
Optical-in
Допълнителни характеристики
Оптичен вход
Сега можеш да се насладиш на цифров звук с високо качество, свързвайки Τ100 към PS4: единственото, което трябва да направиш, е да свържеш двете устройства с един оптичен кабел (не е включен).
 
 
Подобри слушането си!
По някакъв начин, Τ100 е съвременният отговор на обемните Hi-Fi системи от миналото. Напълно подходящи са за съвременните потребители, които търсят по-добър звук за компютъра или лаптопа си. Creative инвестира много време, оформяйки акустичния им профил, за да се постигне по-широк и жив звуков фон с невероятна дълбочина, която превъзхожда конвенционалните високоговорители!
 
 
Smart саунд с Echo Dot!
Заслужаваш по-добър звук: T100 работят безупречно с Echo Dot и дигиталния асистент на Amazon, Alexa. Просто свържи колонките към твоето smart устройство чрез кабел (през вход 3,5 mm) и ще бъдат готови да се подчинят на твоите гласови команди. Регулирай силата на звука, наслади се на любимата ти аудиоклина или избери музика, без да ставаш от дивана или леглото!
 
 
Изненадваща яснота!
С мощен, пълноспектърен говорител 2,75" и аналогово аудио оформяне, T100 могат да възпроизведат от най-силните звуци до най-детайлните вокали с изненадваща яснота. И за още по-добра ефективност, използват технологията BasXPort™, която усилва ниските честоти, за да постигнат богат бас без subwoofer!
 
 
Пълен контрол!
T100 се характеризират като универсални, тъй като разполагат с богат интерфейс на свързване - Bluetooth 5.0, 3.5mm, AUX-in, Οptical-in и USB FLAC player - всичко е достъпно чрез едно практично дистанционно управление. Освен предварително избраните EQ опции за филми, музика, концерти и игри, можеш също да увеличиш и намалиш високите и ниските честоти, в зависимост от твоите предпочитания!

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Обща мощност 40 Watt (RMS)
    • Мощност на предни колони 2 x 20 Watt
    • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
    • Честотен диапазон 50 Hz - 20 KHz
    • Чувствителност >72 dB
    • Дистанционно управление Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >