Моята кошница

Edifier Speaker Bluetooth R2750DB Black

Самоусилващи се (Class D) трипосочни високоговорители с черно покритие и конструкция от MDF, множество опции за свързване, Bluetooth с технология CSR и дистанционно управление!
Каталожен номер: 3339181
419.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 32.12 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Sophisticated sound: Εdifier преработва класическия високоговорител, създавайки ново акустично изживяване, с трипосочните самоусилващи се (Tri-amp Class D с DSP) Bookshelf колони R2750DB! 
 
Проектирани така, че да се свързват лесно с всеки аудио източник - без необходимост от AV приемник - предоставят обща изходна мощност 136W RMS (Treble 14W+14W, Mid-range 14W+14W, Bass 40W+40W). Включват мощен бас с бленда 6,5" (178mm), Bluetooth интерфейс на свързване с технология CSR, оптичен и коаксиален вход, аналогови RCA (Line-in 1/Line-in 2) и изход sub-out за включването на отделен subwoofer.
 
Идват с безжично дистанционно управление за настройка на силата на звука и заглушаване, а покритието, изработено от MDF, подчертава естетиката на пространството.
Edifier R2750DB
 
 
Диахронична визия, ново акустично изживяване!
Иновацията и стилът са важните елементи, на които се базира философията на колоните R2750DB. Изтънчената визия от черно дърво MDF запазва класическия дизайн и привлича погледа. Множеството опции за свързване, вграденият (Tri-amp Class D) усилвател и общата мощност 136W (RMS) ги поставят сред най-елегантните и високоефективни високоговорители на пазара!
 
 
Богат интерфейс на свързване!
Наслади се на звук с висока достоверност от телевизора или конзолата си с помощта на оптичните и коаксиалните входове. Използвай едновременно с това RCA или свържи безжично смартфона, таблета и компютъра си чрез Bluetooth (с технология CSR). Какъвто и да е източникът на сигнала, спецификациите на R2750DB ти предоставят абсолютен контрол, така че да имаш гъвкавост и перфектен звук!
 
 
Wireless Remote Control
Поеми контрола на звука в свои ръце от всяка част на стаята - използвайки безжичното (IR) дистанционно на Edifier R275DB - за да регулираш баса, високите и да намалиш или увеличиш силата на звука. Освен това, можеш да използваш и вградените опции, които се намират отстрани на едната колонка, в зависимост от твоите предпочитания, създавайки перфектния за пространството звук!

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Честотен диапазон 45 Hz - 20 KHz
    • Bluetooth Да
    • Входове Coaxial/ Optical in/ Line in
    • Дистанционно управление Да
    • Тегло 18 kg
    • Размери 47 x 38.5 x 55 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >