Моята кошница

Logitech Speakers 2.0 MX Sound

Наслади се на върховно аудио изживяване от две колони с изключително качество, подсветка и гъвкав интерфейс на свързване!
Каталожен номер: 2811510
99.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Всеки елемент от Logitech MX Sound е подбран с особено внимание, от говорителите с изключително качество до контролерите, които разполагат с подсветка, активираща се с движението, за страхотен звук и красив дизайн.

Свързват се чрез Bluetooth или кабел и превключвай лесно между двата типа свързване с функцията Logitech Easy-Switch, наслаждавайки се на premium аудио изживяване в офиса.

Turbo-X
 
 
Гъвкав интерфейс на свързване

Свържи до две устройства Bluetooth или/и едно едно устройство чрез вход 3.5mm. Технологията Logitech Easy-Switch ти позволява да сменяш източниците на звук безпроблемно, поставяйки пауза на звука от единия източник и активирайки възпроизвеждането от другия.

 

 
 
Изключителен звук

Благодарение на 24W Peak Power (12W RMS), двата говорителя с изключително качество и отворите с уникален дизайн, които увеличават обхвата на басите, колоните осигуряват балансиран звук, предаден с изключителна прецизност. 10-градусовият наклон назад допринася за възможно най-доброто звуково изживяване.

 

 
 
Практични контролери

Настрой силата на звука и свържи Bluetooth устройства с едно леко докосване на практичните контролери в предната част на колоната, разполагащи с подсветка, която се активира с движението. За спестяване на енергия, режимът на готовност се активира след 20 минути неактивност.

 

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Обща мощност 24 Watt
    • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >