Моята кошница

Logitech Speakers 2.1 Z407 Bluetooth

Колонки 2.1 за компютър, с мощност 40W RMS (максимална мощност 80W) с технология DSP и безжичен контролер. Поддържа се свързване Bluetooth, microUSB и 3.5mm!
Каталожен номер: 3574873
249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 43.99 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Наслади се на върховен звук с качество, гарантирано от името на Logitech, безжично.

Колонките Bluetooth® за PC Z407 със subwoofer и безжичен контролер, съчетават максимална мощност 80W (40W RMS) с прецизна обработка на цифровия сигнал (DSP), за да ти предоставят вълнуващ, богат звук, с чисти висока, мощни средни и невероятен бас.

Безжичният контролер и двете колонки, които могат да се разположат вертикално или хоризонтално, ти дават възможност да контролираш възпроизвеждането (от другия край на помещението). Можеш да свържеш колонките чрез Bluetooth, microUSB (кабелът USB не е включен в опаковката и трябва да се закупи отделно) и 3.5mm или дори и по трите начина – с възможност за превключване между тях.
Logitech Z407
 
 
Безкомпромисен звук
Наслади се на вълнуващ звук 80W (40W RMS) - с чисти високи и мощни средни и ниски - без компромиси с баса. Технологията DSP в комбинация с необузданата мощност осигуряват балансиран аудио профил и подобрен бас, за да се слушаш всичко в целия звуков спектър.
 
 
Мощен бас
Бас 20W и DSP предоставят идеален баланс между дълбочина и яснота. Субуферът отворен тип с "down-firing" осигурява мощ на музиката, филмите и игрите, като запазва богатия, изключително чист звук.
 
 
Впечатляващи колонки
Овалните колонки (2x 10W) със сиво, графитено покритие са готови да те впечатлят, подхождайки на работната ти среда, без да се натрапват. Постави колонките изправени или хоризонтално, според предпочитанията ти. Малкият им размер позволява да ги поставиш дори под монитора за спестяване на пространство.
 
 
Наслада и удобство
Какво означават 20 метра за теб? Обхватът на безжичната връзка от 20 метра позволява настройката на звука от другия край на стаята, контролирайки всичко с безжичното дистанционно. С натискане и завъртане, можеш да пускаш музика, на направиш пауза, да заглушиш звука, както и да настроиш силата му и басите. Прави всичко от контролера, без да се налага да ставаш от дивана.
 
 
Свързване по три начина!
Сега имаш опции! Свържи към колонките до три устройства чрез Bluetooth, microUSB и жак 3.5mm. С бутона за кабелен вход в долната част на контролера можеш да превключваш между свързаните чрез кабел (3.5mm и microUSB) устройства. Смени бързо на Bluetooth, натискайки бутона Bluetooth.

Характеристики
    • Брой колони 2.1
    • Обща мощност 40 Watt (RMS)
    • Мощност на колоните 2 x 10 Watt
    • Мощност на Subwoofer 20 Watt
    • Интерфейс на свързване С кабел и безжично
    • Bluetooth Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >