Моята кошница
0% лихва

Logitech Speakers 2.1 G560 Lightsync

Мощни колони с технология LIGHTSYNC, която адаптира осветлението им към игрите ти, surround DTS:X Ultra, свързване USB, jack 3,5" и Bluetooth!
Каталожен номер: 2849089
489.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 163.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Подобри gaming изживяването си с колоните G560 LIGHTSYNC, които не са просто светещи, а колони, които адаптират осветлението си към играта или музиката, която слушаш. С пикова мощност 240 Watts, разполагат със светлинни ефекти, които се поддържат от много популярни игри, така че да изпълнат пространството с цвят, едно вълнуващо продължение на картината, която гледаш на монитора. Поддържат възпроизвеждане на звук surround DTS:X Ultra и се свързват към всяко устройство, тъй като разполагат с jack, USB кабел и Bluetooth.

Turbo-X
 
 

Регулируемо RGB осветление

Технологията LIGHTSYNC RGB, която интегрират колоните на Logitech, подобрява екшън изживяването с автоматични светлинни ефекти, които се адаптират към играта, давайки ти възможност да изпиташ gaming емоции на друго ниво. С подходящи светлинни ефекти, които се поддържат от много популярни игри, сюжетът на играта, експлозиите, щетите, изпълването с енергия, дори и някой нов свят, който посещаваш, всичко това се подсилва чрез осветлението и създава подходяща атмосфера в помещението ти.

 
 
Впечатляващо мощен звук

Почувствай експлозивния екшън, благодарение на пиковата мощност 240 Watt (120 Watt RMS) на subwoofer-а и двете периферни колонки. Интегрират леки и здрави метални говорители, така че да чуваш всеки детайл в игрите и от различни ъгли, благодарение на уникалния им дизайн, който предоставя огромен звуков пейзаж.

 
 
Звук surround DTS:X Ultra

Подобри постиженията си в игрите с предимството, което ти осигурява прецизният звук. Технологията DTS:X Ultra осигурява триизмерен звуков пейзаж за игрите и така чуваш всичко в средата на играта от всеки ъгъл. Също така, многоканалните източници на звук surround 5.1 или 7.1 се превръщат в едно многоизмерно изживяване, като всеки канал заема уникална позиция, предоставяйки по този начин несравним реализъм.

 
 
Колони за всички твои устройства

G560 се свързват по различни начини и комбинират много източници. Разполагат с jack 3,5mm, кабел USB и безжично свързване чрез Bluetooth. Свързването USB е необходимо за предаването на цифров звук, използването на технологията LIGHTSYNC RGB и възпроизвеждането на звук surround DTS:X Ultra®. Поддържат технологията Logitech Easy-Switch, давайки ти възможност да превключваш безпроблемно до 4 свързани устройства.

 
 
Контролирай всичко

Осветлението на G560 се адаптира към играта и се активира автоматично. Ти просто търсиш и добавяш нови игри към Logitech Gaming Software (LGS), а G560 правят останалото за теб. С LGS имаш възможността да променяш цвета и ефектите на функцията за аудио визуализация, като има и sampling tool за твоя монитор, така че пикселите на дисплея да съответстват на цвета, който ще показват колонките по динамичен начин.

Характеристики
    • Брой колони 2.1
    • Обща мощност 120 Watt
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Честотен диапазон 40 Hz - 18 KHz
    • Чувствителност 85.0 dB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >