ОБАДИ СЕ БЕЗПЛАТНО НА 080018200
Моята кошница

Fazn Enigma Midi Tower

Впечатляващ дизайн с Gaming DNA, 7 expansion slots, предварително инсталирани вентилатори и страничен прозрачен прозорец!
Каталожен номер: 3347761
69.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Изработена от стомана SGCC, Fazn Enigma Midi Tower позволява поставянето на твърди дискове 3,5" (2x) и 2,5" (2x), предлага 7 PCI expansion slots, може да побере GPUs с максимална дължина 360mm, както и CPU coolers с максимална височина 156mm. 

Разполага с два вентилатора 120mm със синя LED светлина отпред и допълнително място за вентилатор 120mm в задната част (не се включва), създава правилен въздушен поток във вътрешността за охлаждането на PC. Ако не ти стигат вентилаторите, може да се постави система за водно охлаждане 120mm в задната част, както и 240mm отпред.

Разполага още с USB портове (2x USB 2.0, 1x USB 3.0), както и изход за слушалки/микрофон, които ти позволяват да свързваш всичко необходимо, без да се налага да търсиш в задната част!
Fazn Enigma Midi Tower
Midi Tower Case
Тип кутия
Midi Tower
Кутиите Midi представляват избор Νο.1 за PC с отлични възможности, което не заема много място на бюрото ти, но побира основните компоненти на твоя компютър и нещо повече!
Motherboard Type
Тип дъно
micro-ATX/ATX
Приема дъна тип micro-ATX и ATX, за да положиш основите на PC, в зависимост от компонентите и производителността, която искаш да постига системата ти.
 
 
 
Създадена за величие!
Fazn Enigma Midi Tower е способна да те постави в Game Mode! С два предварително инсталирани Blue LED вентилатора (общо може да побере три), достатъчно пространство и множество възможности за разширение, тя е готова да приеме всяко предизвикателство. Успоредно с това, може да поставиш система за водно охлаждане до 120mm в задната част, както и 240mm в предната част.
Storage options
 
Ще побере всичко!
С 2 слота 2.5" за SSD дискове и 2 слота 3.5" за HDD, Enigma Midi Tower на Fazn е готова да съхранява всичко. Освен това, със 7x PCI expansion slots ти дава възможност да добавиш необходимите компоненти.
Dual Front Fans
 
Запазва "хладнокръвие"!
Оборудвана с две места за големи вентилатори 120mm отпред (включват се) за интензивен въздушен поток във вътрешността на кутията и едно място за вентилатор 120mm в задната част, Enigma Midi Tower на Fazn се охлажда перфектно!
USB ports
 
Гъвкав интерфейс на свързване!
В горната предна част разполага с два порта USB 2.0 и един порт USB 3.0, както и изходи за слушалки/микрофон, за да свързваш всичко необходимо, без да търсиш в задната част.

Характеристики
  • Тип кутия Midi Tower
  • Тип дънна платка Mini-ITX / Micro ATX / ATX
  • Материал Алуминий
  • Вътрешни места 3.5" 2x3,5"
  • Вътрешни места 2,5" 2
  • USB 2.0 2xUSB 2.0
  • USB 3.0 1xUSB 3.0
  • Вентилатор 2x120mm
  • Дължина 37 cm
  • Ширина 18 cm
  • Височина 41.2 cm
  • Други характеристики 7 Expansion Slots
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >