Моята кошница

Turbo-X Sphere IV Black Midi Tower

Ергономично проектирана, ще побере компонентите на твоята система, без да те ограничава, с доста слотове за дискове и места за вентилатори!
Каталожен номер: 2608154
65.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Кутията “легенда” вече четвърто поколение продължава да впечатлява. Sphere IV идва с множество налични слотове за твърди дискове 3,5” и 2,5”, позволявайки ти да избираш според твоите потребности. Разполага с доста места за вентилатори, така че да създадеш необходимия въздушен поток на база на твоята система. Включва един вентилатор 80 mm в задната си част, за да бъде “cool” при всякакви условия. В задната част на кутията ще откриеш още 7 expansion slots, като включва и cable management, за да организираш кабелите в системата си.

Turbo-X
Turbo-X
Тип кутия
Mini Tower

Mini кутиите са идеалният избор за PC, което не заема много място! Притежава достатъчна вместимост за основните компоненти на твоя компютър.

Turbo-X
Тип дъно
Micro-ATX/ATX

Приема дъна тип Micro-ATX и ATX, за да поставиш основите на твоето PC в зависимост от компонентите и производителността, които искаш да има системата ти.

 
Малка и прострорна...

С изчистен дизайн, предоставя пространство, за да покрие основните ти нужди, без да те ограничава. Поддържа дъна ATX и micro-ATX, както и графични карти с дължина до 330mm. Разполага с 1 място за устройство 5,25" и можеш да избереш да инсталираш или 4 твърди диска 3,5" и 1 диск или SSD 2,5", или 3 диска 3,5" и 2 диска или SSD 2,5".

Turbo-X
 
5 слота за дискове

Разполага с 4 слота по 3,5” и 1 по 2,5” за твоите твърди дискове, като можеш да поставиш 3 диска 3,5” и 2 диска 2,5”, според твоите нужди.

Turbo-X
 
Тя е cool

С 4 места за вентилатори ще сложиш край на горещите участъци. Разполага с 1 място отпред за вентилатор 120mm, 2 места отстрани за вентилатори 120mm и едно място в задната част, на което ще откриеш вече инсталиран вентилатор 80mm, но имаш възможност да поставиш и още по-голям - 120mm.

Turbo-X
 

Ще побере всичко

Разполага също със 7 expansion slots в задната си част и cable management, за да организираш кабелите си.

Характеристики
    • Тип дънна платка ATX M-ATX Mini-ITX
    • Материал Алуминий
    • Външни места 5,25" 1x5,25"
    • Вътрешни места 3.5" 4x3,5"
    • Вътрешни места 2,5" 2
    • USB 3.0 2xUSB 3.0
    • Вентилатор 1x80 mm
    • Места за вентилатори 4
    • Cable Management Да
    • Други характеристики 7xPCI Expansion Slots
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >