Моята кошница

@Work Мастилница съвместима 950XL BK & 951XL CL

Каталожен номер: 2192683
91.73 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

Какво предлагат мастилниците @Work

Мастилницата е основна част за всеки принтер. Освен цената, от значение е да знаем каква мастилница да изберем, как и защо. Важно е не само качеството, но и икономията - да печаташ с ниска себестойност на разпечатана страница, да принтираш качествено и същевременно да поддържаш своя принтер в добро състояние.
 
 

Ниска себестойност на разпечатана страница

Основната отличителна черта & същевременно критерий за закупуването на мастилница е себестойността на разпечатана страница. С мастилниците  @Work ще печаташ с ниска себестойност на разпечатана страница.

Качество на изработка

Гаранцията за качествено рециклиране със сертификатите на предприятията за рециклиране и строгите проверки за качество, осигуряват правилно печатане, както и отлично функциониране на принтера.

Техническа поддръжка

С цялостната техническа поддръжка в магазините, както и с 12-часовата техническа поддържка по телефон, какъвто и проблем или въпрос да имате, ние сме готови да ви помогнем.

С грижа за околната среда

Рециклираните мастилници @Work се произвеждат от празни оригинални мастилници.       Поради тази причина, спомагат за опазването на околната среда.
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >