Моята кошница

@Work Работен стол Iliac черен

Каталожен номер: 2857278
660.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
При теб между 30.01 и 01.02.2021
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед 

Директорския стол Iliac ще бъде твоят най-добър приятел. С механизма relax multiblock  ще можеш да регулираш и да заключваш гърба на стола , както пожелаеш, благодарение на регулируемите облегалки за ръце ще откриеш най-удобната за теб позиция за работа. Можеш да регулираш облегалката за глава, седалката и гърба на стола по твое предпочитание ,металният корпус  предоставя невероятна стабилност и издърлижвост. Перфорираният материал mesh позволява разпространението на въздух и предодвратява изпотяването. 

Turbo-X
Ergohuman
Размери 
Височина на седалката : 44 – 54 cm / Ширина на седалката: 49,5 cm

Столът Iliac е с височина на седалката  44-54cm /широчина:49,5cm, дълбочина: 48cm, височина на гърба; 55cm и ширина 52cm.

Ergohuman elbow support
Облегалки за ръце 
Регулируеми облегалки за ръце 

Регулируемите облегалки за ръце позволяват регулирането на височината и ъгъла на настаняване, така че да се чустваш възможно най-комфортно по време на работа.

Ergohuman head support
Облегалка за глава
Регулируема облегалка за глава

Регулируемата облегалка за глава предоставя стабилност на врата по време на почивка и отдих, за да продължиш с работата си ефективно.

Ergohuman synchro
Механизъм 
Relax Multiblock

Механизмът Relax Multiblock  позволява заключването и отключването на гърба, за преминаване към << свободен режим>> на стола , така можеш да избереш най-удобната позиция  за  теб и да се настаниш удобно.

 
 
Стол-бижу за  отдих в офиса 

Ергономичен и елегантен стол, който ще удоволетвори твоята естетика, както и нуждата за комфортен отдих. Минималистичния дизайн ще придаде стил на твоя офис, а регулируемите облегалки за ръце, глава, седалката и гърбът ще се погрижат да бъдеш ''настанен'' комфортно. Перфорираният материал mesh придава елегантност и висока издържливост на стола.

 
 
Отпусни се и бъди безгрижен

Това е подходящата опора за гърба ти! Столът е снабден с възглавничка на гърба която приспособява формата си според телосложението и теглото ти , за качествено подпомагане на поясната част на гръбначния стълб.

Turbo-X
Плат тип mesh

Перфорираният материал mesh позволява разпространението на въздух и предодвратява изпотяването.

Turbo-X
Метална кръстачка

Издържливата метална кръстачка, предоставя стабилност на стола, металната изработка осигурява дълготраен живот без повреждане на повърхността.

Turbo-X
Регулируем гръб

Гърба на стола Iliac притежава опция за заключване на удобна за теб позиция, анатомичната конструкция придава комфорт на гърба ι гръдния кош!

Turbo-X
Регулираща се височина на седалката
 Можеш лесно да регулираш височината на седалката според особеностите на тялото си, за да имаш винаги правилна ортопедична поза на тялото.

Характеристики
  • Тип Директорски стол
  • Материал Изкуствена кожа
  • Механизъм Relax Multiblock
  • Кръстачка Метална
  • Гаранция на механизма 1 година
  • Други характеристики Ш49.5 Х В44-53 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >