Моята кошница

Blue Microphone Yeti Midnight Blue

Перфектен за вокали, инструменти, podcasting, озвучаване, интервюта, gaming и много други, Multi-Pattern Plug & Play USB микрофонът на Blue осигурява богат и пълен звук!
Каталожен номер: 3582426
259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Създай звукозаписи с несравнимо качество с Windows PC или Mac, използвайки най-продаваните в Америка микрофони - Blue Yeti USB.

Благодарение на патентованата технология от три капсули (14mm), кондензаторните микрофони от серията Yeti предлагат качествени записи на професионални стандарти, с характерна лекота. С четири различни настройки на полярен модел (Omnidirectional, Bidirectional, Cardioid, Stereo) осигуряват невероятна гъвкавост, така че можеш да записваш вокали за музика, подкасти, да правиш Twitch streaming, YouTube видеа - дори ASMR или лекции по криптозоология, по начини, които изискват използването на множество микрофони.

Записи у дома, на път или в… Хималаите?

С изход за слушалки с нулево забавяне и вградени контроли за силата на звука, заглушаване на микрофона, side-address Plug & Play USB микрофонът Yeti ти помага да произвеждаш звук с професионално качество всеки път!
Microphone Blue Yeti Midnight Blue
 
 
Абсолютен контрол
Blue Yeti разполага с ергономични контроли (studio controls) за силата на звука на слушалките, избор на модел, директно заглушаване и усилване на микрофона. Ако почувстваш изкривяване по време на записа от особено силен източник - като оглушителен шум от лавина - просто регулирай чувствителността на микрофона с контрола за усилване. Освен това, ако искаш да си починеш по средата на подкаст, използвай бутона за незабавно заглушаване - избягвайки неочаквани изненади!
 
 
В реално време…
Blue Yeti е оборудван с изход за слушалки 3,5mm, който ти позволява да слушаш това, което записваш в реално време, без ни най-малко забавяне. Това означава, че вече няма да чуваш звука на нота 3 секунди след като я изсвириш. Можеш също така да регулираш силата на звука на слушалките си, като използваш ергономичния контролер в предната част на микрофона.
 
 
Доказан дизайн
Изключително гъвкав, Blue Yeti ти позволява да го регулираш и завърташ в зависимост от аудио източника, оптимизирайки качеството на записа. След като постигнеш желания ъгъл, просто затегни с ръка set knobs, за да го стабилизираш. Yeti е кондензаторен микрофон със странично насочване, така че можеш да уловиш възможно най-добрия звук, като се изправиш пред него с лице. Може също така да се сгъне за лесно пренасяне или да се отстрани напълно от основата му, за да се монтира директно върху стойка за микрофон - като например Radius II (продава се отделно).
 
 
Лесна инсталация и употреба
Свържи микрофона Blue Yeti към порт USB (1.1/2.0/3.0) на компютъра си с предоставения кабел, калибрирай го с операционната система и си готов за запис, по всяко време. Предлага Plug & Play функция, докато Yeti Pro (продава се отделно) изисква изключително лесен за инсталиране драйвер, достъпен безплатно от Blue. Yeti е съвместим с Windows 10, Windows 8 и 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP (Home & Professional) и macOS (10.4.11 или по-нова версия) и изисква поне 64MB RAM за използването му.
 
 
Създай свое собствено студио!
Превърни работната си станция в студио за излъчване, използвайки рамото за микрофон Compass (продава се отделно), стойката Radius III (продава се отделно) и Blue Yeti, USB микрофон №1 в света. С професионални функции, звук със студийно качество и изтънчен дизайн, имаш всичко необходимо за професионален podcasting, game streaming на игри и voice-overs върху видео.

Характеристики
    • Микрофон Кардиоиден
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Чувствителност 120.0 dB
    • Signal to Noise Ratio (dB) 100.0 dB
    • USB 2.0 1xUSB 2.0
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >