Моята кошница

Logitech G Microphone Yeti GX Dynamic RGB Gaming with Lightsync

Динамичен, суперкардиоиден микрофон RGB с изключително качество за gaming, с технология LIGHTSYNC и усъвършенстван софтуер, който осигурява аудио с високо качество през USB!
Каталожен номер: 4315545
269.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Logitech G Yeti GX е микрофон RGB за gaming с изключително качество и технология LIGHTSYNC, специално проектиран за streaming.

Благодарение на комбинацията от динамична капсула и усъвършенстван софтуер, този USB микрофон елиминира шума, подобрява твоя звук и гарантира, че качеството му ще бъде постоянно високо по време на streaming.

Използвай LIGHTSYNC, за да контролираш двете отделни RGB зони на микрофона и да ги синхронизираш с друго оборудване G чрез G HUB, като клавиатура например, за едно вълнуващо изживяване. Добави забавни гласови ефекти със софтуера Blue VO!CE, използвай интелигентното заключване на звука или регулирай усилването ръчно с лесните контроли на микрофона.

Logitech G Yeti GX разполага с уникална визия, която го отличава от другите микрофони и елегантна естетика, подхождаща напълно на оборудването ти за streaming и gaming, независимо дали използваш предоставената стойка, или го монтираш на рамо за микрофон.

Със сертификат Blue Sound за звук със студийно качество, Logitech G Yeti GX поставя нови стандарти в USB микрофоните за gaming.

Blue Μικρόφωνο Yeti GX Dynamic RGB
 
 
Динамичен
Logitech G Yeti GX е RGB микрофон за gaming, който разполага с изключително качество, технология LIGHTSYNC, динамична капсула и усъвършенстван софтуер, който доставя аудио с висока производителност през USB.
 
 
Динамична капсула на микрофона
Специално създадена за геймъри, динамична микрофонна капсула използва хиперкардиоиден модел, който се фокусира върху гласа ти.
 
 
Две RGB зони
Използвай LIGHTSYNC, за да контролираш двете отделни RGB зони на микрофона и да ги синхронизираш с друго оборудване за gaming Logitech G чрез G HUB.
 
 
Филтри и ефекти Blue VO!CE
Активирай интелигентното заключване на звука и други инструменти за студио. Добави филтри, ефекти и Blue VO!CE модели, за да се забавляваш максимално и да предизвикаш интерес.
 
 
Интелигентно заключване на звука
Интелигентно регулира усилването, използвайки аналогов ограничител за предотвратяването на clipping и един насочен надолу expander за намаляване на околния шум.
 
 
Елегантен дизайн, идеален за геймъри
Logitech G Yeti GX е USB микрофон за gaming, със студийно качество на звук и характерния, минималистичен дизайн на gaming оборудването G. Изглежда красив както на бюрото, така и монтиран на рамо за микрофон.

Характеристики
    • Микрофон Суперкардиоиден
    • Честотен диапазон 50 Hz - 18 KHz
    • Чувствителност 95.0 dB
    • Signal to Noise Ratio (dB) 78.0 dB
    • USB 2.0 1xUSB 2.0
    • Други характеристики Noise Cancellation
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >