Моята кошница

Logitech Mouse Lift Vertical Ergonomic Black

Запознай се с Lift за лява и за дясна ръка. Наслади се на целодневен комфорт - от ранни зори до късни доби, с ергономичната вертикална мишка Lift!
Каталожен номер: 4136322
149.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

logitech

Lift Yourself Up с ергономичната вертикална мишка Lift

Запознайте се с Lift. За лява и за дясна ръка. Насладете се на целодневен комфорт - от ранни зори до късни доби - с ергономичната вертикална мишка Lift. Тя приляга чудесно на малък до среден размер длани. Lift се предлага в три класически цвята и има опция за лява ръка.

Вертикалното е на мода.

Ние първи Ви казахме! Това е защото интуитивно проектираната мишка Lift прави часовете пред компютъра максимално комфортни и приятни.

logitech
logitech

Повдигнете дланта си за повече удобство

Позволете на ръката си да почива удобно върху текстурираната ръкохватка, с лесни за достигане бутони, които Ви помагат да работите през целия ден, без да си повдигате пръста. Има дори и удобна опора за палеца.

Пренастройте се за работа без болка в китката или ръката

Оптималният ъгъл на повдигане от 57° Ви поставя в „естествена позиция като при ръкостискане“. Така натискът върху китката се намалява значително и поставя ръката и горната част на тялото Ви в по-естествена поза.

logitech
logitech

Отпуснете се в концентрация през целия ден

С по-отпусната горна част на тялото умът Ви може да се съсредоточи върху нещата, които наистина имат значение. Останете дзен от сутрин до следобед. С тихи като шепот кликвания и плавно плъзгащо се, тихо колелце за превъртане, което се адаптира към най-лекото докосване.

Подходяща за малки до средни ръце

Органичният силует на Lift приляга на малки до средни длани като ръкавица - прецизно проектирана, изваяна и тествана от експертите по ергономия и дизайн на Logitech.

logitech
logitech

Изпробвана и обичана

  • 80% от потребителите съобщават, че могат да използват ефективно Lift още от първия ден.
  • 80% от потребителите с по-малки длани съобщават за подобрена стойка в сравнение с обичайната им мишка още от първия ден.
  • 70% от потребителите съобщават за голямо удобство още от първия ден.
Източник: Проучване, поръчано от Logitech с 60 души в САЩ, декември 2021 г./януари 2022 г.

Одобрена от експерти

Проектирана, разработена и тествана в Logi Ergo Lab и с печати на одобрение от водещи ергономични институции, бъдете сигурни, че Lift не се шегува, когато става въпрос за Вашето благополучие на работното място.

logitech
logitech

Работете по Вашия начин

Открийте някои от функциите, които дават възможност на Lift да се адаптира към Вашия уникален начин на работа.

Превъртайте със собствената си скорост

С два режима на превъртане – speed и precision, SmartWheel колелцето на Lift превръща работата в гладко плаване, без значение дали редактирате ред по ред или прелитате през документите.

logitech
logitech

Изберете свои собствени преки пътища

Персонализирайте 4-те леснодостъпни бутона на Lift, като им зачислите любимите си преки пътища с помощта на интуитивния софтуер Logi Options+. Можете дори да променяте настройките за различни приложения* — от Mic Mute във Вашите разговори до Voice-to-Text** във Вашите документи.


*Изисква софтуер Logi Options+, достъпен за Windows и macOS на logitech.com/optionsplus

**Диктовката се предоставя от Windows и macOS и в момента е достъпна само на избрани езици и географски региони. Научете повече: logitech.com/support/OSdictation

Работете на няколко устройства

Lift е съвместима с различни операционни системи. Свържете я с до 3 устройства, независимо дали използвате компютър или таблет – и прескачайте безпроблемно между тях чрез бутона Easy-Switch. Можете дори да местите файлове между различните устройства, като използвате технологията Logitech Flow.*


*Изисква софтуер Logi Options+, достъпен за Windows® и macOS на logitech.com/optionsplus
logitech
logitech

Бърза за свързване и дълготрайна

Два лесни начина за свързване. Свържете се лесно с помощта на Bluetooth® Low Energy или включения USB приемник Logi Bolt - идеален избор за пренаселена околна среда като офиса. Насладете се на производителност до 2 години - захранвана от една AA батерия, включена в кутията.

Направена с рециклирана пластмаса

Пластмасовите части в ергономичната вертикална мишка Lift включват сертифицирана рециклирана пластмаса - 70% за цвят Graphite и 54% за Rose и Off-White цветове*. Така с Lift даваме втори живот на остарялата пластмаса от стара потребителска електроника и помагаме да намалим нашия въглероден отпечатък.


*Изключва пластмасата в приемника, батерията, печатния кабелен модул (PWA) и FFC кабела.
logitech
logitech

Отговорна опаковка

Хартиените опаковки на Lift идват от FCSтм-сертифицирани гори и други контролирани източници. Избирайки този продукт, Вие подкрепяте отговорното управление на световните гори. Тази опаковка е направена от рециклируеми материали*. Не забравяйте да рециклирате!


*Тази опаковка може да не подлежи на рециклиране във Вашия район.

Сертифицирана като въглеродно неутрална

Бъдете спокойни - въглеродният отпечатък на Lift е сведен до нула. Това е така, защото освен че е проектирана за устойчивост, ние също компенсираме остатъчното си въздействие, като подкрепяме горското стопанство, възобновяемите енергийни източници и засегнатите от климата общности, като по този начин спомагаме за намаляването на въглерода в атмосферата.

logitech

Характеристики
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Бутони 6
    • Други характеристики 4000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >