Моята кошница

Logitech R500s Laser Pointer Remote

Каталожен номер: 4136594
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Презентации без усилие: прави ефективни презентации с дистанционното за презентации с лазерна показалка R500s.

Сега можеш да се движиш свободно и да навигираш в слайдовете от разстояние до 20 метра – и да показваш важни зони на фокус с червената лазерна показалка. R500s е оптимизиран за работа с Windows, macOS и водещи приложения за презентации.

Logitech R500s Laser Pointer Remote
 
 
Просто презентирай
R500s е лесно за използване, надеждно и практично дистанционно за презентации – за да можеш да се фокусираш върху успеха на презентацията си.
 
 
Лесна навигация на слайдовете
Практичният дизайн с три бутона на R500s означава, че можеш да навигираш в слайдовете на презентацията си с лекота и увереност, без да се налага да гледаш надолу и да търсиш какво трябва да натиснеш.
 
 
Червена лазерна показалка
Посочи точни зони на фокус в презентацията си с лесна за използване и яркочервена лазерна показалка. Ако правиш презентации на телевизор или LCD монитори и имаш нужда от дигитална показалка, изпробвай я (лазерен продукт от клас 2, тестван за ограничаване на предавателната мощност до непрекъсна вълна 1mW. Лазерната светлина се отразява от LCD и плазмени дисплеи, което я прави по-малко видима).
 
 
Приложение Logitech Presentation
Персонализирай функциите на бутоните, наблюдавай автономията на батерията и задай обратно броене, което се появява на екрана от приложението Logitech Presentation. Вече не е необходимо да се притесняваш, че компютърът ти ще заспи, приложението го държи буден, докато правиш презентацията си.
 
 
Обхват на работа 20 метра
Свържи R500s към компютъра си чрез USB приемника или чрез технология Bluetooth® Low Energy. След това можеш да се движиш и да правиш презентации свободно на разстояние до 20 метра (може да варира в зависимост от условията на околната среда).
 
 
Проектирано за сигурен захват
Дистанционното за презентации R500s с лазерна показалка е проектирано така, че да се побира комфортно в дланта на ръката ти, а меката му гумена повърхност и текстурираните бутони позволяват сигурен захват по време на презентиране.

Характеристики
    • Употреба Desktop / Notebook
    • Автономия на батерията До 12 месеца
    • Интерфейс на свързване Bluetooth / Безжично
    • Бутони 3
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >