Моята кошница

Qnap Backup NAS TS-433

Създай личен "cloud & home" медиен център с вграден NPU за подобряване на разпознаването на лице с изкуствен интелект!
Каталожен номер: 4134621
1099.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.89 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Създай свое лично пространство за съхранение в cloud и се наслади на директен достъп до файлове, по-лесно споделяне и синхронизация с елегантния TS-433 NAS на QNAP.

Проектиран да подобри сътрудничеството и повиши продуктивността при дистанционна работа, TS-433 включва операционна система QTS 5 от следващо поколение с актуализирано ядро, богати мултимедийни приложения и поддържа технологията ARM® NEON™ — изпълнявайки ролята на център за забавление.

MyQNAPcloud ти позволява лесно да осъществяваш достъп, да управляваш и споделяш NAS файлове чрез интернет, като същевременно защитава файловете и данните ти от случайно изтриване и злонамерени атаки.

Функционирайки като личен "облак", поддържа криптиране, Security Counsellor, QuFirewall, QVPN и WireGuard® VPN, IP blocking и проверка в 2 стъпки.

Backup QNAP NAS ΤS-433
Windows macOS Backup
 
Резервни копия (backup) на файлове Windows/Mac
QNAP TS-433 ти позволява да създаваш резервни копия (backup) на файловете си от Windows и macOS. За Windows ще трябва да инсталираш NetBak Replicator, а за macOS ще трябва да настроиш вградения Time Machine®.
Mobile Device Photo Backup
 
Резервни копия (backup) на снимки от мобилни устройства
Инсталирай приложението Qfile или QuMagie за мобилни устройства iOS/Android и активирай функцията за автоматично прехвърляне (auto-upload). Снимките ще се прехвърлят автоматично на QNAP ΤS-433, след като бъдат получени.
USB & Hard Drives
 
Резервни копия (backup) от USB флашки и външни твърди дискове
Просто свържи устройството за съхранение към предния USB порт на QNAP TS-433 и натисни бутона One-Touch Copy, за да създадеш backup на всички файлове директно в NAS.
Google Drive™
 
Резервни копия (backup) на Google Drive™
Hybrid Backup Sync може да създаде backup на файлове и данни от Google Drive™ към TS-433, като ти помага да спестиш пари от разходи за съхранение в cloud.
 
 
Минималистичен дизайн
Компактният и тънък TS-433 дава приоритет на минималистичния дизайн, който се съчетава перфектно с твоя дом или офис. Дизайнът се простира и до твърдите дискове, които могат да се инсталират без отвертка (tool-free). Макар и малък на размери, QNAP NAS предлага висока производителност, като същевременно остава хладен и тих благодарение на един ефективен вентилатор.
 
 
4-ядрен 64-bit Cortex-A55 CPU на 2,0 GHz
QNAP TS-433 разполага с 4-ядрен 64-bit процесор ARM® Cortex-A55 на 2,0 GHz, памет RAM 4GB, порт GbE LAN, порт 2.5 GbE LAN за достъп до по-бързи мрежови инфраструктури и поддръжка на четири диска 3,5" SATA 6Gb/s, предоставяйки надеждна производителност при четене/запис за стартиране на различни домашни и бизнес приложения. Също така разполага с hardware-accelerated AES-NI 256 криптиране както за пълни NAS volumes, така и за споделени папки, подобрявайки представянето на системата, като същевременно подосигурява чувствителните данни.
 
 
Шест пъти по-бързо разпознаване на лице с AI
С вграден NPU (модул за обработка на невронни мрежи), TS-433 подобрява производителността на QNAP AI Core — на двигателя за изкуствен интелект за разпознаване на изображения — който се използва за високоскоростно разпознаване на лица и обекти.
 
 
Защити данните си от заплахи ransomware със Snapshots
Snapshots е усъвършенстван метод за създаване на backup, който обикновено е предназначен за бизнес NAS от висок клас. QNAP предоставя Snapshots като стандарт за всички свои модели, включително и TS-433. Snapshots записват текущото състояние на системата, позволявайки ѝ да се върне към това състояние по всяко време, което значително допринася за смекчаване на заплахите ransomware.
 
 
Мултимедийни файлове с висока резолюция? Никакъв проблем!
Файловете с висока резолюция (RAW) запълват пространството за съхранение на един смартфон с изключително бързи темпове. Независимо дали си фотограф, YouTuber или професионален фото/видео редактор, използвай TS-433 с дискове с голям капацитет за намаляване на напрежението при съхранение и по-ефективно организиране на файловете ти. Използвай Music Station, за да селектираш и възпроизвеждаш музика без загуби, да пееш заедно с текстове и да споделяш албуми, плейлисти или папки с приятелите и семейството си. Можеш също да сложиш... тонове музика в джоба си с помощта на приложението Qmusic. Събирай GoPro дневници, видеоклипове на семейството, приятелите и домашните любимци във Video Station и ги вземи със себе си, използвайки Qvideo Mobile App.
 
 
Подобрено мултимедийно изживяване
QNAP TS-433 поддържа технологията ARM® NEON™, за да ускори обработката на видео, осигурявайки максилано забавление. Предавай мултимедийни файлове от TS-433 към DLNA® устройства и телевизори, като използваш обичайни стрийминг устройства (напр. Roku, Apple TV чрез Qmedia, Google Chromecast, Amazon Fire TV). Качеството на възпроизвеждане може да варира поради различни фактори като софтуер за възпроизвеждане, файлови формати, използване на системата и налична честотна лента (хардуерното транскодиране на H.265 изисква инсталиране на CAYIN MediaSign Player с лиценз Plus).
 
 
Съвети за по-продуктивен работен ден
С един широк набор от невероятни приложения можещ лесно да осъществяваш достъп до файлове от множество устройства, да синхронизираш директно файлове с устройствата на приятели или колеги, бързо да намираш конкретни файлове и автоматично да организираш документите си. Можеш също да картографираш споделените папки на TS-433 като мрежови дискове на компютрите, което прави достъпа по-лесен и интуитивен. Накратко, TS-433 ти помага да спестиш време, за да бъдеш по-ефективен и по-продуктивен.
 

Характеристики
    • Брой HDD 4
    • Порт Ethernet 1xEthernet
    • USB 2.0 2xUSB 2.0
    • USB 3.1 1xUSB 3.1
    • CPU модел ARM Cortex-A55
    • Тактова честота на процесора 2 GHz
    • Брой ядра на процесора 4
    • RAM памет 4 GB
    • Raid Да, 0/1/5/6/10/50/60
    • Други Няма предварително инсталирани твърди дискове! Възможност Hot-Swap. 64 Bit
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >