Моята кошница

Sony The Last of Us Part II Standard Plus Edition Playstation 4

Каталожен номер: 3320154
139.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Пет години след опасното пътуване до постпандемичните щати, Ellie и Joel се установяват в Джаксън, Уайоминг. Животът в процъфтяващата общност на оцелелите е осигурил спокойствие и стабилност, въпреки постоянната заплаха както от заразените, така и от останалите, по-отчаяни оцелели. Нещата обаче се променят, когато едно брутално събитие нарушава спокойствието. Тогава Ellie започва едно безкрайно пътуване с цел да възстанови справедливостта и да постави край. Докато преследва отговорните един след друг, се изправя пред пагубни физически и емоционални последици от действията си.
LAST OF US
 
 
Един прекрасен, но опасен свят

Започни пътуване заедно с Ellie, от спокойните планини и гори на Джаксън до руините на Сиатъл. Ще се изправиш срещу нови групи оцелели, непознати и опасни околни среда, както и една страховита мутация. Най-новото издание на играта на Naughty Dog оживява по-реалистично от всякога, с невероятни персонажи и един смъртоносен свят, създаден старателно до последния детайл.

 
 
Екшън игра за оцеляване

Новите и усъвършенствани gameplay системи предават успешно дилемите на живот и смърт, пред които е изправена Ellie по време на пътуването си във враждебния свят. Изживей заедно с нея изпълнената с отчаяние борба за оцеляване чрез подобрените характеристики като напрегнати ръкопашни битки, гладко движение и динамичен stealth. Голямо разнообразие от оръжия, предмети, умения и подобрения, които ти позволяват да персонализираш възможностите на Ellie в стила на играта си.

 
 
Една сложна, емоционална история
Изживей ескалиращите морални дилеми, създадени от безкрайното преследване на отмъщение от страна на Ellie. Цикълът на насилие, който оставя след себе си, ще тества представите ти за правилно и грешно, добро и зло, герой и злодей.ό. 

Характеристики
    • Тип игра Action
    • Конзола Playstation 4
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >