Моята кошница

Microsoft Windows 11 Home 64-bit English DSP

Windows 11 Home предлага обновено изживяване на компютъра, осигурявайки пълна мощност, нови функции, още по-голяма сигурност и атрактивна визия!
Каталожен номер: 3849295
229.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 40.46 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Внеси баланс в работния плот: новата операционна система Windows 11 Home (64-bit EN) разполага с полезни инструменти, които могат да ти помогнат да оптимизираш пространството на екрана и увеличиш максимално производителността си. 

Комбинирай с Microsoft 365* и нищо няма да те спре да си приключиш задачите.

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams. Приложенията*, от които имаш нужда за безпроблемна работа с нови инструменти за много задачи, като работни повърхности и ново, по-интуитивно изживяване при повторно свързване.

* Някои приложения и игри се продават отделно. Абонаментът за Microsoft 365 се продава отделно. Някои конфигурации са налични само въз основа на резолюцията на дисплея и настройките за мащаб.

Windows 11 Home 64-bit EN
 
 
Максимална продуктивност
Windows 11 Home (64-bit EN) предоставя спокойно и творческо пространство, в което можеш да преследваш страстта си чрез ново изживяване. Представлява място за мислене, изразяване и създаване по естествен начин, от обновеното стартово меню до новите начини за свързване с любими хора, новини, игри и съдържание. Предоставяйки последните иновации в технологиите за докосване, стилус и глас, те доближава до хората и нещата, които обичаш!
 
 
Нови начини, за да се свързваш
Благодарение на Microsoft Teams, можеш да комуникираш с всеки (безплатно), както ти желаеш (обаждане, разговор, съобщение, видео), директно от работната повърхност (изисква се достъп до Internet. Може да се прилагат такси за услугата).
 
 
Свързване с всички
Чатът и обаждането са вградени в лентата със задачи и се интегрират безпроблемно с Outlook и Календара, улеснявайки свързването само с няколко клика (изисква се достъп до Internet. Има вероятност да се прилагат такси за услугата).
 
 
Всичко най-модерно за Gaming PC
Играй най-новите игри с графики, които се конкурират с реалността. Играй с други играчи, които играят на конзола. Играй с периферията, която ти харесва. Когато искаш да играеш по твой начин, новата операционна система на Microsoft осъществява желанията ти (някои приложения и игри се продават отделно).

Характеристики
    • Версия DSP
    • Език Английски език
    • Допълнителни характеристики 64-bit
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >