Моята кошница
0% лихва

Microsoft Windows 11 Pro 64-bit English DSP

Windows 11 Pro предлага обновено изживяване на компютъра, осигурявайки пълна мощност, нови функции, още по-голяма сигурност и атрактивна визия!
Каталожен номер: 3849619
459.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 153.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Внеси баланс в работния плот: новата операционна система Windows 11 Pro (64-bit EN) разполага с полезни инструменти, които могат да ти помогнат да оптимизираш пространството на екрана и увеличиш максимално производителността си. 

Комбинирай с Microsoft 365* и нищо няма да те спре да си приключиш задачите.

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams. Приложенията*, от които имаш нужда за безпроблемна работа с нови инструменти за много задачи, като работни повърхности и ново, по-интуитивно изживяване при повторно свързване.

* Някои приложения и игри се продават отделно. Абонаментът за Microsoft 365 се продава отделно. Някои конфигурации са налични само въз основа на резолюцията на дисплея и настройките за мащаб.

Windows 11 Pro 64-bit EN
 
 
Максимална продуктивност
Windows 11 Pro (64-bit EN) предоставя спокойно и творческо пространство, в което можеш да преследваш страстта си чрез ново изживяване. Представлява място за мислене, изразяване и създаване по естествен начин, от обновеното стартово меню до новите начини за свързване с любими хора, новини, игри и съдържание. Предоставяйки последните иновации в технологиите за докосване, стилус и глас, те доближава до хората и нещата, които обичаш!
 
 
Нови начини, за да се свързваш
Благодарение на Microsoft Teams, можеш да комуникираш с всеки (безплатно), както ти желаеш (обаждане, разговор, съобщение, видео), директно от работната повърхност (изисква се достъп до Internet. Може да се прилагат такси за услугата).
 
 
Свързване с всички
Чатът и обаждането са вградени в лентата със задачи и се интегрират безпроблемно с Outlook и Календара, улеснявайки свързването само с няколко клика (изисква се достъп до Internet. Има вероятност да се прилагат такси за услугата).
 
 
Всичко най-модерно за Gaming PC
Играй най-новите игри с графики, които се конкурират с реалността. Играй с други играчи, които играят на конзола. Играй с периферията, която ти харесва. Когато искаш да играеш по твой начин, новата операционна система на Microsoft осъществява желанията ти (някои приложения и игри се продават отделно).

Характеристики
    • Версия DSP
    • Език Английски език
    • Допълнителни характеристики 64-bit
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >