Моята кошница

AduroSmart Zigbee E27 Colour

Каталожен номер: 4207858
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Интелигентната крушка AduroSmart ERIA E27 Extended Color предлага повече от 16 милиона цвята и 50 хиляди нюанса на топла или студена светлина (2000~6000K) и може да се управлява дистанционно чрез безжичен суич и без необходимост от отделен hub.

Може също да се контролира от смартфон или таблет, както и с глас чрез дигиталните асистенти Amazon Alexa и Google Assistant. За да направиш това възможно, просто използвай интелигентната крушка с технология Zigbee в комбинация със съвместим hub като AduroSmart ERIA или Philips Hue.

*Съвместимите hubs или bridges се продават отделно.

 
 
Безжичен контрол

Крушките AduroSmart ERIA Smart ZigBee работят с Amazon Echo Plus или в комбинация с мост (bridge) и съвместимото приложение от платформите AduroSmart, Philips Hue*, SmartThings (продават се отделно).

*Не работи с Apple HomeKit.

 
 
Гласов контрол
Работи с Amazon Alexa и Google Home, когато се комбинира с мост (bridge) AduroSmart, Hue или SmartThings (продават се отделно). Също така се свързва директно с Amazon Echo Plus. Устройствата Amazon Echo Dot, Echo, Echo Show и Echo Spot се нуждаят от bridge AduroSmart или Philips Hue за контрола на осветлението с използването на дигитален асистент Amazon Alexa.
 
 
Безброй опции за цветна и бяла светлина
Избирай от 16 милиона цвята и широка гама от топли и студени нюанси на бялата светлина (2000~6000K). Избери цвета и промени яркостта, за да създадеш атмосферата, която желаеш, по всяко време на деня или нощта. Задай сцени и таймери, за да подобриш благосъстоянието си и да насърчиш циркадния си ритъм, като симулираш естественото осветление в дома си. Тези крушки могат да симулират естествена светлина от изгрев до залез.
 
 
Гъвкавост в осветлението на пространството ти
Интелигентните крушки могат да се контролират (напр. включват се/изключват се) индивидуално или групово, да се настройват индивидуално или в групи по отношение на интензитета на светлината (безпроблемно регулиране на интензитета от 0% до 100%), като разбира се ти позволяват да задаваш и управляваш различни сцени или ефекти, таймери и други.
 
 
Лесна за инсталиране и използване
Лесна за използване. Крушката AduroSmart може лесно да се завинти в гнездо E14 и да се свърже директно за лесна употреба.
 
 
Енергийна ефективност
Замени крушките в дома си с AduroSmart ERIA Smart Zigbee и се наслади на яркост 800 Lumen с консумация само 10W (еквивалент на стандартна крушка 60W) и спести до 80% от потреблението на енергия.

Характеристики
    • Категория Smart Bulb
    • Мощност (Watts) 10 W
    • Автономия (часове) 20000 h
    • Функции Smart Remote Control / Power Scheduling
    • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa / SmartThings. Application: AduroSmart Eria
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >