Моята кошница

Belkin Wemo Led Lighting Bundle

Използвай крушките, WeMo Link и приложението WeMo, за да програмираш осветлението в дома си от сензорния дисплей на твоето smart устройство!
Каталожен номер: 2420139
159.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

LED Lighting Starter Set, който включва 2 крушки, ти дава възможност да програмираш кога да се включва и изключва осветлението в твоя дом, както и да регулираш интензитета на светлината, която излъчват крушките според твоето настроение. Изтегли WeMo app на твоя смартфон или таблет, използвай WeMo Link, за да контролираш до 50 крушки и спестявай енергия, тъй като продължителността на живот на всяка от тях, в случай че се използва всекидневно по 3 часа, е повече от 20 години!

Wemo Led Lighting Bundle
Turbo-X
Приложение
WeMo

LED Lighting Starter Set е съвместим с приложението WeMo, чрез което можеш да свържеш всички устройства към твоя смартфон или таблет, така че да програмираш функциите им.

Turbo-X
Контрол
WeMo Link

Чрез WeMo Link, който се включва в опаковката с 2-те крушки, можеш да контролираш до 50 лампи по отделно или организирани в групи.

 
С WeMo app, имаш нужда единствено от сензорен дисплей

Възможностите на LED Lighting Starter Set са големи, особено ако вземеш под внимание съвместимостта му с приложението WeMo. Изтегли го на Android или iOS устройство, свържи към него всички smarthome Belkin устройства, с които разполагаш и ги контролирай от сензорния дисплей на твоя смартфон или таблет. В конкретния случай, програмирай кога да се включват и изключват лампите. Също така, можеш да определиш колко силна да бъде светлината, която излъчват.

 
Пълен контрол

Комбинацията от крушките, WeMo Link и приложението WeMo предоставя пълен контрол на светлината в твоя дом. Програмирай до 50 лампи по отделяно или разделени в групи. Определи кога да се включват и изключват за спестяване на енергия и функционалност.

 
Светлина според твоите предпочитания

Искаш да настроиш светлината на 80% по време на вечерята с приятели? След това ще гледате филм и искаш да я намалиш до 20%? Никакъв проблем! Регулирай интензитета на светлината според твоите предпочитания чрез WeMo app.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >