Моята кошница

Govee LED Neon Rope 5m Matter

Каталожен номер: 4533496
129.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Открий нов, креативен начин да осветиш помещенията в твоя дом с Neon LED Strip Light.

Гъвкавата лента Govee Neon LED Strip Light използва технология RGBIC и има здраво външно покритие от силикон, което подобрява дифузията на светлината, като същевременно й позволява да се огъва около ъглите, за да придобие различни форми. Дай воля на креативността си и резултатът ще те възнагради.

С технологията RGBIC имаш множество светлинни зони от цветова палитра от 16 милиона цвята, които могат да се синхронизират с музика (поддържат се 11 музикални режима и 64 светлинни сцени). Също така поддържа дистанционно или гласово управление - чрез Govee Home App - и е водоустойчива (IP67). Следователно е идеална както за вътрешни, така и за външни приложения.

 
 
Множество ефекти RGBIC
Използвай приложението Govee Home App за достъп до различни светлинни ефекти, така че да откриеш подходящите за твоята лична естетика. Govee Neon LED Strip Light ще заблести в разнообразие от цветове за мека и приятна атмосфера във всяка част от пространството ти.
 
 
Гласов контрол
Използвай любимия си дигитален асистент (напр. Amazon Alexa, Google Assistant) и управлявай Govee Neon LED Strip Light с помощта на гласови команди. Получи свободен достъп до различни функции чрез Govee Home App, като музикален режим, където светлината се синхронизира с любимите ти песни.
 
 
Възможности за персонализация
Персонализирай осветлението с помощта на иновативна RGBIC технология. Вградената интегрална схема (IC) позволява множество цветови опции и прецизен контрол. Цветовете, ефектите и други могат да се регулират с помощта на приложението Govee Home.
 
 
Мека светлина
Включени са 64 динамични режима на осветление, за да намериш този, който отговаря на настроението ти. Също така можеш да настроиш таймера за автоматично активиране/деактивиране според ежедневните ти нужди.
 
 
Синхронизиране с музиката
С 11 музикални режима, яркостта и цвета на Govee Neon LED Strip Light се променят едновременно, когато се сменя ритъмът на музиката.
 
 
16 милиона цвята DIY
Govee Home App предоставя 16 милиона светлинни опции, така че да избереш това, което ти харесва най-много или дори можеш да проектираш собствени ефекти и цветове. Имаш на твое разположение Control Box за директен контрол, без използването на приложението.

Характеристики
    • Дължина 5 m
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >