Моята кошница

Philips Hue Smart Light Bulb Filament G93 E27 (White)

Интелигентни LED лампи, които напомнят на крушките на Edison, но интегрират всички предимства на екосистемата Philips Hue!
Каталожен номер: 3367223
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

С усъвършенствани характеристики и винтидж дизайн, интелигентната Bluetooth лампа Philips Hue Filament Globe представлява специален декоративен детайл, придавайки ретро стил на помещението ти!

С мека бяла светлина (2100K, 530lm), приложение Hue Bluetooth и поддръжка на гласови команди (Google Assistant, Amazon Alexa), подходяща за димиране и със спираловидна нишка, предлага директно управление чрез приложението Hue Bluetooth (съвместимо с устройства iOS 11 или следваща версия и Android 7.0 или следваща версия) и може да се сдвои с Hue Bridge за изключителен контрол!

Необходима предпоставка, за да се свържат интелигентните устройства на Philips HUE към Wi-Fi е да има Smart Bridge!

Philips Hue Bulb Filament G93E27
 
 
Модерни възможности с винтидж дизайн!
Наслади се на популярния външен вид на лампите Edison с отличителна светеща вътрешна намотка и прозрачно тяло с интелигентни лампи с нишка. Интелигентните LED ретро лампи съчетават вида и усещането на изчистения винтидж дизайн с възможностите на интелигентното осветление Philips Hue.
 
 
Управлявай до 10 лампи с Bluetooth приложението!
С Hue Bluetooth приложението можеш да управляваш интелигентното осветление Hue в дадена стая в дома си. Добави до 10 интелигентни лампи и ги управлявай с едно докосване на бутон на мобилното си устройство.
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в мрака, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш яркостта му, само с гласа си! Интелигентните лампи Hue са съвместими с Google Assistant и Amazon Alexa, следователно са готови да се подчинят на гласовите ти команди!
 
 
Създай идеалната атмосфера!
Лампите и осветителните тела Hue осигуряват мека бяла светлина. Подходящи за димиране от ярка дневна до нощна светлина, тези интелигентни лампи ти дават възможност да изпълниш дома си с подходящото количество мека светлина, когато се нуждаеш от нея, създавайки идеалната атмосфера.
 
 
Smart управление с Philips Hue Bridge!
Свържи умните лампи Philips Hue с Philips Hue bridge (продава се отделно) и открий неизброимите им възможности. С Hue Bridge можеш да добавиш до 50 интелигентни лампи, които да управляваш навсякъде в дома си. Настройвай таймери, нотификации, аларми и много още. Съвместимостта с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home ти позволява да контролираш светлините с гласа си!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >