Моята кошница

TP-Link Smart LED Tapo L920-5

Интелигентна WiFi светлинна лента, лесна за поддръжка и с удължен живот благодарение на PU покритието. Забавлявай се със задаване на над 16 милиона живи цвята и контролиране на отделни цветови зони!
Каталожен номер: 3881296
65.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

TP-Link, водещ доставчик на решения за свързаност, представя Smart LED Tapo L920-5, добавяйки още един член към семейството на Tapo за създаване на умни домове.

Със свързване Wi-Fi, тази многоцветна и интелигентна светлинна лента разполага с 16 милиона цвята. Гъвкава и здрава, тя е 20% по-ярка и издържа 50% по-дълго от другите конкурентни продукти. Изключителната иновация е, че позволява контрол на 50 отделни цветови зони, с 16 милиона цвята на една лента, като същевременно има IC чип, който я прави още по-интелигентна.

Осигурява постоянна или временна декорация, която е идеална за оформяне на осветлението на пространството. Не изисква hub или допълнително оборудване за работата си, тъй като се свързва директно към защитената Wi-Fi мрежа на твоя дом!

TP-Link Smart L Tapo L920-5
 
 
Гъвкав монтаж!
Едно от предимствата на Smart LED лентата Tapo L920-5 е нейната лесна инсталация. Изключително гъвкава и изисква само връзка с Wi-Fi мрежата, като дава възможност за регулиране на дължината. Tapo L920-5 може да се постави върху всякаква повърхност със стикера 3M Peel-and-Stick. Също така може да се реже, така че свободно да регулираш дължината на лентата.
 
 
Ярка и прекрасна светлина
Забавлявай се със задаване на над 16 милиона живи цвята и контролиране на отделни цветови зони. Ярките нюанси винаги ще надхвърлят въображението ти. С висококачествените LED светлинни проводници, светлинната лента L920 се откроява, като е 20% по-ярка (2100 mcd max.) и издържа 50% (~50000 часа) по-дълго от другите често срещани продукти.
 
 
Интелигентни функции
Автоматизацията на домакинските уреди навлиза все повече в ежедневието ни и технологиите са тук, за да помогнат в тази посока. Tapo L920-5 може да се управлява чрез приложението Tapo или чрез гласови команди с помощта на Amazon Alexa или Google Assistant. Може също така да записва музиката, която се чува около него, синхронизирайки осветлението с честотата и ритъма, за да възбуди сетивата ти по време на парти!
 
 
Must-Have за streamers или къмпингуващи!
Искаш ли да бъдеш YouTuber или Twitch стриймър? Напълни студиото си с изразително осветление, за да обогатиш сцената и да зарадваш последователите си. L920-5 предоставя възможност да разгърнеш своята креативност сред природата. С лесна настройка можеш да промениш позицията за всяко парти на открито.
 
 
Създадена, за да издържа!
Разполага с дълготрайна защита IPX4, която предотвратява навлизането на влага и прах, благодарение на полиуретановото покритие (PU). Дизайнът ѝ гарантира издръжливост над 50000 часа полезен живот (повече от пет години и половина непрекъсната употреба), с цел персонализиране на осветлението на всяко пространство за възможно най-дълго време.
 
 
Ниска консумация
Тъй като сметките за електроенергия нарастват ежедневно, е важно да се търсят алтернативни решения, които помагат за пестене на енергия. Smart LED лента или лампа е идеалният избор, тъй като ти позволява да я включваш и изключваш от твоя смартфон или да програмираш таймер, за да избегнеш ненужни разходи.
Smart Assistants
 
Лесен гласов контрол!
Smart Wi-Fi Light Strip реагира на предпочитаните от теб платформи за интелигентен дом, включително Google Assistant, Amazon Alexa и Apple Home.
Automatic Control
 
Автоматично управление
Остави светлинната лента да те води през нощта. Свържи се със сензора Tapo (продава се отделно) и се наслади на меката светлина, когато се събудиш през нощта. Ще се изключи сам след кратък период от време, без да пречи на другите.
Tapo App Control
 
Лесна и бърза инсталация
Всички Tapo Smart Wi-Fi Light Strips ти позволяват да се свържеш директно с приложението Tapo: изтегли го, активирай светлинната лента и следвай инструкциите на дисплея на устройството си. Толкова е лесно!

Характеристики
    • Категория Smart Bulb
    • Автономия (часове) 50000 h
    • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant/Amazon Alexa. App: TP-Link Tapo
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >