Моята кошница

TP-Link Smart Wi-Fi Light Bulb Multicolor L530E

Интелигентна крушка за лесно проектиране на сценарии за твоите дейности, регулиране на яркостта, температурата на светлината и цветовете, чрез 16 милиона нюанса!
Каталожен номер: 3609448
20.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Преобрази помещението си с умната крушка Smart Wi-Fi Multicolor Tapo L530E на TP-Link!

С технология LED, произвежда до 806 lumens бяла яркост и има диапазон на затъмняване от 1% до 100%, запазва настройките на любимите ти светлинни сценарии и се активира автоматично, в зависимост от часовата зона на твоя район.

За работата й не се изисква разпределител, ако желаеш, можеш да управляваш осветлението си с гласови команди, тъй като Tapo L530E поддържа Amazon Alexa и Google Assistant. Ако не желаеш гласов контрол, можеш да отвориш приложението Tapo на твоя смартфон, за да контролираш осветлението от разстояние!

Освен това, с функцията за възстановяване на последния светлинен режим, крушката се връща автоматично към предишния режим на деактивиране.
 TP-Link Smart WiFi Light Bulb Multicolor
 
 
Направи живота си по-цветен!
Проектирай лесно сценарии за ежедневието или специалните си дейности, адаптирайки яркостта, температурата на цвета (2500-6500 K) и цветовете - с 16000000 нюанса, от които да избираш.
 
 
Регулируем диапазон на яркост
Вече можеш да управляваш осветлението си с лекота и да създадеш перфектната атмосфера в дома си, във всеки един момент. Усъвършенстваната LED технология позволява на Tapo L530 да използва по-малко енергия отколкото стандартните LED светлини - само 8,7W за 806lm (еквивалент - 60W).
 
 
По подразбиране за улеснение
Открил си подходящото осветление за гледане на филми? Запамети го като настройка, която можеш просто да избереш за бъдещите филмови вечери. Приложението Tapo ти предоставя пълен контрол. Постоянно развиващата се екосистема на Tapo прави дома ти наистина умен!
 
 
График, таймер!
Създавай редовни графици и програми за отброяване, за да активираш / деактивираш яркостта, която си определил. Режимите на изгрев и залез позволяват на светлината да се активира автоматично, в зависимост от часовата ти зона.
 
 
Подобри живота си!
С крушката TP-Link Smart Wi-Fi Multicolor Tapo L530E и приложението Tapo, всичко, което трябва да направиш, е да докоснеш смартфона си, а след това всичко ще се активира. Независимо колко късно се прибираш, Tapo винаги е там. Добре дошъл! Режимът Away включва/изключва осветлението ти на произволни интервали, за да изглежда така, сякаш има някой вкъщи - възпирайки всеки с лоши намерения.

Характеристики
    • Категория Smart Bulb
    • Мощност (Watts) 8.7 W
    • Други характеристики Voice Assistant: Google Assistant/Amazon Alexa. Application: TP-Link Tapo
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >