Моята кошница

Yoda RGB Smart Corner Lamp 1,4m

Създай подходящата атмосфера с YODA Smart Corner Lamp, променяйки осветлението на пространството си с гласови команди и уникални цветови мотиви (Static, Dynamic, Music Sync)!
Каталожен номер: 3862240
189.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Един цветен калейдоскоп: създай атмосфера за всички поводи с минималистичната подова LED RGB лампа YODA Smart Corner Lamp, без дори да ставаш от дивана!

С дискретен дизайн, може да се постави във всяка стая и да придаде нов стил, благодарение на вградения TUYA Intelligent Module и 16,8 млн. нюанса, които може да предостави.

С програми за автоматична смяна на цветовете, възможност за контрол чрез гласови команди (Alexa, Google Assistant), регулиране на яркостта (dimmable), синхронизация с любимите ти музикални парчета (Music Sync), както и групиране (Group Setting), ще подобри още повече всекидневното ти забавление!

YODA Smart Corner Lamp
 
 
Осветява всеки твой миг!
Независимо дали четеш книга, или се наслаждаваш на момента на релаксация, искаш да откриеш подходящия нюанс или яркостта, която отговаря на нуждите ти. Използвай придружаващото приложение на YODA Smart Corner Lamp, за да регулураш яркостта от 1% до 100%.
 
 
Следвай ритъма!
Използвай приложението на YODA Smart Corner Lamp, за да активираш функцията за музикална синхронизация (Music Sync). Синхронизирай лампите си (ако имаш повече от една) с любимата си музика или избери от наличните мотиви (Dynamic, Static), за да съживиш партито или за бавен танц през нощта.
 
 
Контролирай лампите с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в тъмното, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш силата на YODA Smart Corner Lamp само с гласа си! Напълно съвместима с Google Assistant и Amazon Alexa, ще се подчини на гласовите ти команди.
Group Setting
 
Възможност за групиране
Използвай възможността за групиране (Group Setting), за да свържеш повече лампи LED RGB YODA Smart Corner Lamps и да откриеш безкрайните им възможности. Съвместими с Amazon Alexa и Google Assistant, позволяват да контролираш осветлението в целия дом само с гласа си!
TUYA Compatible
 
Вграден TUYA Intelligent Module
Улесни живота си с вградения Intelligent Module и приложението на TUYA. Изтегли го на смартфона или таблета си, свържи го с YODA Smart Corner Lamp, така че да имаш пълен контрол в реално време. По този начин си осигуряваш не само по-голяма съвместимост, но и сигурна работа.
Wi-Fi Compatible
 
Отдалечен контрол!
Свържи YODA Smart Corner Lamp към локалната (Wi-Fi) мрежа на твоя дом или офис и поеми контрола от разстояние, инсталирайки приложението на smart устройства по твой избор. За идеално осветление отвсякъде - с или без дистанционно управление.

Характеристики
    • Категория Smart Lamp
    • Мощност (Watts) 36 W
    • Други характеристики Application: Smart Life. Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >