Моята кошница
свежо

Corsair Desktop RAM Dominator Titanium RGB 32GB Kit 6600MT/s DDR5 White

Каталожен номер: 4385969
489.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 163.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Паметите DOMINATOR® TITANIUM RGB DDR5 на CORSAIR съчетават изискан и модерен дизайн с превъзходна конструкция от лят алуминий и усъвършенствано дизайнерско осветление за уникално потребителско изживяване. 

Създадени са за съвременни компютри от висок клас, демонстрирайки по-високи работни честоти, по-голям капацитет и по-висока производителност от предишния тип памет.

В конкретния случай, паметите DOMINATOR® TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 6600MT/s CL32 Intel XMP Memory Kit - White комбинират всички предимства на технологията DDR5 с усъвършенствани патентовани heatspreaders CORSAIR DHX от алуминий, високопроизводителна PCB, ръчно подбрани чипове памет, вградена система за стабилизиране/контрол на напрежението за по-лесен, напълно контролиран овърклок, поддръжка на профили Intel® XMP 3.0 и RGB осветление, съвместимо с екосистемата CORSAIR iCUE за висока ефективност и неповторим стил.

Софтуерът CORSAIR iCUE също позволява проследяването на честотата на паметите в реално време, контрола на напрежението и профилите XMP, както и на вградените RGB LEDs.

DOMINATOR® TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 DRAM 6600MT/s CL32 Intel XMP Memory Kit - White се състои от 2 модула памет по 16GB всеки, общо 32GB. Паметите поддържат скорост 6600 MT/s със CL32 и operating voltage 1,45 V.

CORSAIR DOMINATOR® TITANIUM RGB DDR5
CORSAIR VENGEANCE® DDR5
Тип
DDR5
Паметите са тип DDR5 SDRAM и предлагат по-висока скорост на трансфер от предишния тип DDR4, налични са в по-големи капацитети, като консумират по-малко енергия.
CORSAIR VENGEANCE® DDR5
Обем
32GB
С общ обем 32GB (2 x 16GB) те са идеални за gaming на високо ниво и бизнес клас multi-tasking.
CORSAIR DOMINATOR® TITANIUM DDR5
Скорост
6600 MT/s
С поддържана скорост 6600 MT/s, паметите предоставят необходимия bandwidth, за да се наслаждаваш на висока производителност, независимо от типа работа, като демонстрират висока устойчивост при овърклок.
Crucial DDR5 Desktop Memory
Voltage
1.45 V
Паметта работи с напрежение 1.45 V, за да се спести енергия, а термичното ѝ поведение е отлично.
CORSAIR VENGEANCE® DDR5
Cache Latency
CL32
Със CL32, конкретните памети са идеални за компютри от висок клас. Колкото по-малки са числените стойности на Cache Latency, толкова по-големи са ползите за производителността на системата.
 
 
Висока производителност
С внимателно подбрани високоскоростни чипове памет, custom-made PCB за гарантирано качество и стабилност на сигнала и специално проектирани heatspreaders от анодизиран алуминий с патентована технология CORSAIR DHX за по-ефективно отвеждане на топлината, тези памети са способни да подобрят производителността на всяка система.
 
 
Поддръжка Intel® XMP 3.0
Благодарение на поддръжката XMP 3.0, ще се наслаждаваш на възможно най-висока производителност от паметите си и успоредно с това на несравнима стабилност, дори при най-взискателните приложения. Разбира се, оптималните за системата ти настройки се осъществяват автоматично. Паметите на Corsair са оптимизирани за съвременните дъна, съвместими с памети DDR5.
 
 
Your memory, your way...
Промени външния вид на модулите памет и възможностите за охлаждане на техните радиатори с официални аксесоари на CORSAIR или отпечатай триизмерно свои собствени горни ленти за уникален външен вид, който се откроява и е напълно съобразен с нуждите ти.
 
 
Съвместимост с iCUE
Всеки модул разполага с 11 ярки и addressable RGB LEDs. Синхронизирай осветлението на паметите с останалите продукти на твоята система, които са съвместими с iCUE и избирай от десетки светлинни профили. Освен това, със софтуера iCUE ще имаш постоянна информация в реално време за температурите и стойностите на честотите в системата ти.

Характеристики
    • Технология DDR5
    • Памет обем 32 GB
    • Брой Dimm 2 x 16 GB
    • Скорост 6600 MT/s
    • Channel Dual
    • Timings CL32
    • Voltage 1.1 V
    • Heat Spreader Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >